Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Voors en tegens van Web Hosting voor gegevensopslag
Als u een back- up van belangrijke gegevens , heb je een aantal verschillende opties . Beschrijfbare optische drives , flash drives en externe harde schijven kunt u gemakkelijk back-ups te maken , maar het opslaan van back - up van gegevens in uw huis laat het nog steeds kwetsbaar voor brand of een natuurramp . De groei van high - speed Internet-verbindingen heeft geleid tot een nieuwe opslag optie voor veel gebruikers , met behulp van een web - based service voor externe data-opslag . Deze methode biedt een aantal voordelen ten opzichte van een back -up van uw eigen bestanden thuis , maar er zijn ook nadelen te overwegen . Hoe het werkt

Er zijn veel verschillende types van online storage-systemen . De eenvoudigste types functioneren zoals Web hosting accounts , waarbij u zelf uploaden beheren en downloaden van uw bestanden via FTP of een andere interface. Andere diensten zijn voorzien van automatische synchronisatie , zodat u kunt eenvoudig bestanden kopiëren in aangewezen mappen en het systeem zal hen automatisch een back-up naar het web - gebaseerde servers . De meest geavanceerde Web opslagsystemen zullen regelmatig opnieuw kopieer de bestanden , het verstrekken van up -to - date back-ups voor het geval u last heeft lokale data verlies .
Voordelen

Het grootste voordeel van Web data -opslag is dat het biedt u een veilige , off-site back-ups van belangrijke gegevens die elke lokale ramp zal overleven . Veel van deze systemen ook toestaan ​​om bestanden tussen computers te synchroniseren , zodat u belangrijke documenten op te slaan online en werken met hen uit waar u ook loggen Online Web opslag gedeeld tussen meerdere gebruikers kunnen handig zijn voor medewerkers die telewerken , zodat u snel , veilig en eenvoudig delen van bestanden tussen collega's , zelfs wanneer duizenden mijlen van elkaar .
Nadelen

De belangrijkste nadeel van web - gebaseerde data-opslag is dat het vereist een actieve verbinding het Internet te gebruiken . Als uw verbinding wegvalt om welke reden dan ook, toegang tot uw bestanden verliest u . Bovendien zijn deze diensten zijn niet gratis en kan een aanzienlijk bedrag per maand kosten als je nodig hebt om grote bestanden op te slaan of moeten regelmatig back-ups . Je moet ook zorgen dat uw wachtwoorden om deze online diensten zijn veilig , omdat iedereen met de juiste referenties kan toegang tot uw bestanden online zonder uw toestemming .
Bottom Line

voor de best mogelijke bescherming voor uw vitale bestanden , rekening met zowel on-site back-ups en een remote data storage oplossing . Web - gebaseerde storage-oplossingen bieden een veilig thuis voor uw belangrijke documenten , en de lokale back-ups kunnen eenvoudig toegang tot uw bestanden te voorzien in het geval van een internet storing . Hoe meer plaatsen waar je je belangrijke bestanden op te slaan , hoe groter de kans dat ze zullen elke ramp te overleven .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een ASP Net Server …
·Wat is Hypertext protocol ? 
·Welke keuzes heb ik tot Intern…
·Hoe naar Organiseer uw e-mail …
·De voordelen van e-mail als co…
·Hoe te Buffer Snelheden Verbet…
·Hoe je Apache's Cache Flush 
·Wat zijn de voordelen van comp…
·Hoe maak je een telefoon Jack …
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je een High Speed ​​Modem , Fil…
Hoe om zoekwoorden en websites blokkeren…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een DSL- modem en twee route…
Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
Hoe u uw gebruikersnaam en wachtwoord re…
Hoe Hook Up en koppelen een systeem met …
Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
  Netwerken Articles
·Hoe je Bluetooth gebruiken Met Direct Co…
·Hoe je twee internetverbindingen Samenvo…
·De voordelen van Thin Client Computing 
·Hoe hebben meerdere IP- adressen met een…
·Hoe kan ik een laptop te zetten in een R…
·Hoe te wijzigen een Transmission Rate 
·Hoe kan ik een printer toevoegen aan Ipr…
·Hoe maak je een WAP54G Configure 
·Hoe we het internet blijken van een beve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com