Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Welke keuzes heb ik tot Internet gebruiken in Thuis?
Met het internet steeds meer met elkaar verweven in het dagelijks leven van mensen , meer mensen zoeken naar mogelijkheden voor thuis -verbindingen in plaats van te vertrouwen op bibliotheken of scholen . De wereld van thuis - internetgebruik eenmaal bestond uit slechts een paar keuzes tussen dial - up bedrijven . Het 21e eeuwse huis - Internet landschap , echter biedt een verscheidenheid aan opties die zowat elk budget past . Dial -Up

Dial- up Internet verbindingen
gebruik maken van een telefoon modem om verbinding met het internet . Deze optie heeft de neiging om de goedkoopste van de keuzes zijn, sommige bedrijven , zoals Net Zero of Juno , bieden zelfs dial - up toegang tot gebruikers gratis . Hoewel deze keuze kost vaak minder dan de andere opties , een aantal nadelen maken het een minder wenselijke optie voor degenen die specifieke dingen nodig hebben uit hun huis verbinding. Omdat dial - up vereist een telefoonlijn , wordt aangesloten op het internet via dial - up banden de lijn . Bovendien kan de verbinding laten vallen als een telefoontje komt door. Dial - up blijft ook de langzaamste van de Internet -opties .
DSL

DSL-verbindingen
maken ook gebruik van de telefoonlijn , maar op hogere snelheden dan een inbelverbinding . Overwegende maximale verbindingssnelheid dial - up is meestal 56 Kb per seconde , DSL-verbindingen te bereiken rond de 1,5 Mb per seconde gemiddeld , sommige DSL-verbindingen kan oplopen tot 9 Mb per seconde . DSL vereist speciale apparatuur van de internet service provider , wat vaak betekent dat een set - up fee , terwijl dial - up vereist meestal geen extra set -up . DSL abonnementstarieven rang hoger dan dial - up, omdat het de toegang tot snellere internetverbindingen . In tegenstelling tot dial - up , een DSL-verbinding kunnen gebruikers blijven gebruiken hun telefoonlijnen als normaal , terwijl aangesloten op het internet .
Kabel

Waar dial - up en DSL- huis - Internet -opties maken gebruik van een telefoonlijn voor de verbinding , kabel internet maakt gebruik van een kabel-tv -aansluiting . Zoals DSL waardoor bellen tijdens aangesloten , heeft een kabel internetverbinding niet bemoeien met kabel - tv te bekijken . Kabel Internet -verbindingen te bereiken snelheden van rond de 10 Mb per seconde en hoger . Deze snelheid is echter afhankelijk van het aantal mensen in het gebied aansluit op dat moment . Bijvoorbeeld bij hoge traffic tijd waarin een groot volume van de gebruikers in het gebied zijn verbonden met het internet , snelheden vertragen . Kabel Internet verbinding vereist ook een set - up van de internet service provider . Meestal , het bedrijf levert de gebruiker met een kabelmodem , die wordt geleverd met een huurprijs . Sommige kabelbedrijven kunnen gebruikers hun eigen kabel modems leveren aan deze vergoeding te voorkomen .
Wireless

Gebruikers
verbinding maken met draadloze verbindingen , hetzij via satelliet of een mobiele telefoon dienstverlener huis - internet -optie . Telefoon bedrijven zoals Verizon en AT & T hebben thuis toegang tot hun internetverbindingen met snelheden die vaak vergelijkbaar met een kabelverbinding . Zij bieden een modem of een draadloze - toegang USB-stick waarmee de gebruiker toegang tot de verbinding . Deze optie werkt goed voor laptop computers , zoals de toegang stok zorgt voor verbinding van overal , in wezen het nemen van het internet, waar er een verbinding met het mobiele netwerk . Satelliet Internet zorgt voor een draadloze internetverbinding in gebieden die niet in staat zijn om verbinding te maken met kabel- of DSL-internetverbinding . Satelliet Internet kost vaak meer dan andere Internet -opties en heeft snelheden vergelijkbaar met kabelverbindingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Lijst van Netiquette Inbreuken…
·Hoe IP subnetten Werk 
·Wat is het subnetmasker voor I…
·Hoe wilt zien op de Totaal aan…
·Kan je weer een Internet Histo…
·Hoe maak je een DDNS 
·Hoe te IIS 6 websites met behu…
·Hoe worden beschermd tegen Int…
·Hoe maak je een videoclip van …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe je je IP- adres te vinden in Windows…
·Hoe te installeren op een RJ - 45 Jack 
·Hoe te Stranded Wire gebruiken op een Pu…
·Hoe je WEP- sleutel ontgrendelen 
·Hoe te SIP gebruiken voor Trunking 
·Hoe te installeren een Dynex Dx - E401 
·Zelfgemaakte Draadloos Internet Booster 
·Hoe te Pearl Stud Oorbellen maken 
·Hoe kan ik XP groepsbeleid Accounts en i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com