Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een telefoon Jack Fit Voor de internet en telefoon Maak
Telefoonlijnen dragen signalen en stroom van de telefoonmaatschappij in uw huis , en ze kunnen ook functioneren als Digital Subscriber Lines , of DSL , om het bieden van internetconnectiviteit . Telefoonlijnen eindigen in een RJ - 11 telefoonaansluiting die twee koperen draden heeft . Deze dragen zowel de DSL-signaal en het telefoonsignaal via dezelfde draad . U kunt een twee - plug RJ - 11 telefoonaansluiting draad parallel met een aansluiting voor de telefoon , en een andere aansluiting voor het internet bieden . Wat je
RJ - 11 dual jack
Schroevendraaiers
Need Diagonale tang
Draadstripper
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Network Interface doos of NID buiten uw huis . Koppel de modulaire connector binnen om de macht en de signalen van de telefoonmaatschappij te verbreken. NIDs bevinden zich doorgaans op muren dichtst bij waar de telefoonlijnen lopen in uw huis van het hulpprogramma paal .

Draai 2 het voorpaneel van uw bestaande telefoonaansluiting met behulp van een schroevendraaier . Draai de klemschroeven aan de achterzijde , ontkoppel alle draden van het jack , en verwijder de krik . Snijd 5 centimeter van telefoondraad en trek de groene en rode innerlijke draden van de kabelmantel met diagonale tang . Strippen af ​​een halve centimeter van de uiteinden van deze draden met behulp van een striptang .
3

Draai de rode en groene schroefaansluiting op zowel de bovenste en onderste aansluitingen . Wikkel de groene draad met de klok mee rond de groene terminal schroef van de bovenste aansluiting, en vervolgens wikkel het om de groene terminal schroef op de onderste aansluiting. Wikkel de rode draad met de klok mee rond de rode aansluiting schroef van de bovenste aansluiting, en vervolgens wikkel het om de rode klem schroef op de onderste aansluiting. Aansluiten van de kleurgecodeerde aansluitingen van zowel de bovenste en onderste aansluitingen zorgt voor een parallelle aansluiting die het mogelijk beide aansluitingen van de kracht en het signaal van de telefoonlijn te verdelen .
4

Trek de telefoonkabel langzaam uit de telefoon stopcontact doos . Wikkel de groene draad met de klok mee rond de groene terminal schroef van de bovenste aansluiting en draai de schroef stevig vast . Wikkel de rode draad rond de rode klem schroef van de bovenste aansluiting en draai de schroef stevig vast .

Kijk naar de draden 5 en controleer alle aansluitingen . Zorg ervoor dat de alle groene draden met elkaar verbonden , en dat alle rode draden zijn aangesloten op dezelfde wijze . Monteer de voorplaat op de uitlaatkast telefoon met behulp van de schroeven die met de krik .
6

Netadapter weer de modulaire connector in de NID om je aan te sluiten op de telefoonmaatschappij kwam . Sluit een telefoon aan elke aansluiting en controleer of u een kiestoon . Plaats een oproep om de telefoonlijn te testen . Haal de stekker van de telefoon en steek deze in de andere aansluiting aan op de lijn te testen .
7

Krijg een RJ - 11 telefoonkabel en sluit het ene uiteinde in de andere aansluiting . Steek het andere uiteinde van de kabel in uw computer modem die wordt geleverd door uw telefoonaanbieder . Sluit uw modem aan op uw netwerk router om uw Local Area Network of LAN toegang tot het internet via uw telefoonlijn .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een Proxy -gebruiker? 
·Hoe maak je Windows Live Searc…
·Wat is een Proxy -nummer ? 
·Wat zijn de verschillen in opt…
·MIME : Tekstsoorten 
·Hoe maak je een draadloze comp…
·Hoe je berichten versturen via…
·Hoe maak je een PC Link naar I…
·Wat zijn DHT Nodes ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Computer Aansluiten op Laptop Ad Hoc…
·Soorten Cat 5 kabel 
·Hoe te updaten IOS TFTP 
·Hoe te wijzigen naar een DSL -modem 
·Hoe te Widgets toevoegen aan de iTouch 
·SBC ATT 2Wire DSL Modem Gids 
·Wat is een Gateway in Verwijzing naar Ro…
·Hoe te updaten Viewsat Extreme 
·Hoe maak je een Home Wireless Met DSL Zo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com