Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe het opzetten van SonicWALL SSL - VPN
SonicWALL biedt een scala aan diensten en netwerkapparaten die het mogelijk maken voor de eenvoudige configuratie en het onderhoud van een scala aan netwerkdiensten . Met behulp van SonicWALL 's netwerk apparaten , kunt u gemakkelijk instellen en beveiligen SSL VPN verbindingen met uw lokale domein . Dit zal u toelaten om het netwerk documenten en middelen te delen op een veilige manier via het openbare internet . De web - based user interface en administratie paneel maakt het toevoegen van gebruikers en de configuratie van de SSL VPN een eenvoudige taak in vergelijking met andere veilige VPN -oplossingen . Instructies
1

Log in om je Network Security Appliance via de webinterface . Ga naar het tabblad " Interfaces " en klik op de " WAN configureren " optie . Controleer de " HTTPS " opties onder zowel " Management" en "User Login" in " Algemeen" tab van de WAN -configuratie van instellingen . Klik op ' OK ' als u klaar bent . Kopen van 2

Klik op de tab " SSL VPN " van de linkerkant van het scherm en klik op het tabblad "Client Settings " . Klik op de " WAN" link onder dit menu . Voer de begin- IP en eind IP voor uw SSL VPN Client Adres bereik . Dit zal rechtstreeks weerspiegelen wat u al hebt ingesteld op uw Network Security Appliance voor het LAN . Klik op " Default DNS-instellingen , " tenzij u een andere DNS -server , om de " Server 1 DNS " gebied bevolken met uw huidige DNS-instellingen nodig . Voer de naam van uw " UserDomain " in het daartoe voorziene vakje . Klik op " Accepteren " om al uw voorkeuren op te slaan . Klik op "OK " wanneer het bevestigingsbericht verschijnt .
3

Klik op het tabblad " Lokale gebruikers " op de linkerkant van de configuratiepagina . Klik op de " Gebruiker toevoegen ... " knop om een ​​nieuwe gebruiker aan te maken . Naam en het wachtwoord van de gebruiker te configureren onder het tabblad "Instellingen " . Klik op het tabblad " Groepen " en voeg alle groepen van de gebruiker nodig heeft om een ​​deel van de voor een van beide organisatie of machtigingen zijn. Zorg ervoor dat u de gebruiker toe te voegen aan de groep " SSLVPN Services " . Klik op het tabblad ' VPN Access " en voeg de gebruiker toe aan de " X0 Subnet " netwerk . Klik op " OK " om uw wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster Gebruiker toevoegen . Voeg eventueel extra gebruikers die u nodig heeft op uw SonicWALL SSL - VPN .
4

Log uit van uw Network Security Appliance administratie paneel om terug te keren naar de inlogpagina . Klik op de link in de rechter bovenhoek van het dialoogvenster dat u wijst op de SonicWALL Virtual Office . Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt ingevoerd en klik op "Inloggen " om toegang te krijgen tot de SonicWALL Virtual Office . Download en installeer de bijgeleverde NetExtender toepassing . Dubbelklik op het pictogram NetExtender in uw systeemvak zodra de installatie is voltooid .
5

Voer het IP -adres van de SSL - VPN Server , uw gebruikersnaam , wachtwoord en domein. Klik op " Connect" om NetExtender lanceren . Zodra u ziet " Connected " weergegeven in het Status gedeelte van het dialoogvenster NetExtender , zult u in staat om toegang te krijgen tot gedeelde bronnen op de SSL - VPN .

Zijn

Previous: Next:
  Virtual Networks
·VPN Tips voor betere prestatie…
·How to Set Up een Home Softwar…
·Hoe Microsoft VPN installeren 
·Printen met SonicWall VPN 
·Hoe het opzetten van een VPN R…
·Hoe maak je een VPN Tunnel doo…
·Hoe om te controleren Als Inte…
·Lijst van VPN Software 
·Hoe te Remote Access Via een V…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw computer te gebruiken als een h…
·Microsoft FTP Error Codes 
·J - groepen Protocol 
·Installatie-instructies voor een Linksys…
·Hoe maak je een Pixel website van uw eig…
·Is het oke om Network Cables Run Naast P…
·How to Set Up een Chatroom 
·Hoe maak je een Wireless Networking Setu…
·Hoe kan ik lezen Mijn Charter Email From…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com