Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe maak je een VPN Tunnel door een Cisco Firewall toestaan ​​
Een Cisco firewall voorkomt buiten netwerkprotocollen , of adressen , van het invoeren van een lokaal netwerk . Dit is voor de veiligheid en de bescherming van specifieke gegevens en van het netwerk in het algemeen . Dit kan echter voorkomen dat zelfs gebruikers met legitieme behoeften toegang tot het lokale netwerk uit te voeren . Een manier om toegang te krijgen tot het netwerk is met een Virtual Private Network ( VPN ) . Dit , en het gebruik van Network Address Translation ( NAT ) , kan een gebruiker op het netwerk in te voeren , ook wanneer de bron is hetzelfde als anderen die toegang hebben geweigerd . Wat je nodig hebt
ASDM software ( zie bronnen )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op het Windows - logo toets op de linker bovenhoek van het scherm , dan start een internet browser . Omdat de configuratie ASDM ( adaptive security device manager ) zal gebruiken , selecteert u de ASDM launcher uit de ASDM venster op de browser . Dat is een van de beschikbare programma's . ( Let op , in sommige van deze configuraties , zal er een reeks getallen , gevolgd door een periode Negeer de laatste periode . . ) Kopen van 2

Ga naar het venster ASDM op het Internet Browser , klik op de " tabblad Configuratie " . Dit is een van de tabs aan de browser . Binnenin het scherm het zal zeggen " Adaptive Security Device Manager . " Ga vervolgens naar de "kolom Interface , " klik op de " Ethernet 0 -interface , " en klik op ' Bewerken '. Deze configureert de buitenkant firewall -interface . Er is echter een waarschuwing prompt over een mogelijke ontkoppeling , maar klik op " OK" toch .
3

Vink het vakje " Enable -interface " . Vul dan het resterende informatie . Selecteer het keuzerondje " Gebruik static ip " en voer " 100.100.100.1 " voor het IP-adres en " 255.255.255.0 " voor het subnet mask . Klik op " OK " en vervolgens op "Apply ". Deze configuratie zal eindigen op de firewall . In de volgende stap , je configureert de routing functies .
4

Ga naar de " Configuratie pictogram " op het menu . Klik op " Routing " en selecteer " Static Route , " en klik op ' Voeg toe '. Dit zal een nieuw venster openen waarin u de interface naam , voer " Outside - interface. " U het IP-adres " 0.0.0.0 " in te voeren en ook het masker is " 0.0.0.0 . " Vervolgens voert u het gateway-IP , " 100.100.100.1 . " Klik op "OK . "
5

Klik op "Add " om de " Add statische route " dialoogvenster te openen. Hier vindt u ook de binnenkant netwerk configureren . Ook de interface is "Inside - interface . " Het IP -adres is " 10.10.10.0 " met het masker van " 255.255.255.0 . " De Gateway IP zal zijn " 10.1.1.2 . " Klik op " Ok" en " Apply ". Dit brengt u terug naar de ASDM scherm , waar je NAT zal configureren als de manier om toegang te krijgen tot het netwerk .
6

Klik op " NAT " en vink het vakje dat zegt " Enable verkeer door de firewall zonder adres vertaling . " Nu kunt u de NAT regel toe te voegen . Klik op de radioknop " Vertaling Rules " en klik op "Add . " Dit zal je in het " Address Translation Regel toevoegen " dialoogvenster . NAT neemt een publiek IP-adres en verandert het in een eigen IP-adres . Dit is een beveiligingsfunctie .
7

Klik op het " gebruik NAT " radioknop . Vervolgens , in het veld -interface , selecteert u "binnen" met het IP-adres van " 0.0.0.0 ", en een masker van " 0.0.0.0 . " Klik op de " Manage pools " link. Wanneer het beheren Global Adrespools ramen opduikt , selecteer " Outside " en klik op "Add . " Op dit punt , zal je het buiten -interface , het type definiëren " 100.100.100.1 . " Je hebt nu geconfigureerd de binnenkant adres en de buitenkant adres dat het in zal worden vertaald . Klik op 'Toepassen'. Dit brengt u terug naar de ASDM venster .

Klik op " veiligheidsbeleid " 8 en klik op "Add " om de ESP ( Encapsulating Security Payload ) en de ISAKMP verkeer door de firewall toe te staan. Klik op "Add " om de Access Rule openen . Deze regel zit op de firewall , en voorkomt dat de VPN-verkeer van het invoeren . U kunt dit wijzigen door het poortnummer . Klik op de "Service" keuzerondje en klik op 4500 op het gebied protocol en service. Dit laat gastheer 100.100.100.1 om de firewall in te voeren . Klik op 'Toepassen'.

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe je VPN-verbindingen maken …
·Hoe maak je een Home VPN Makke…
·Hoe te gebruiken LogMeIn Hamac…
·Hoe te verbinden met een Links…
·Hoe je XP Home Setup voor VPN …
·Hoe te synchroniseren mijn Win…
·Hoe uw Dedicated Server conver…
·Problemen met Netgear FVS318 V…
·Hoe te opstelling VPN op Sonic…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Linksys configureren voor een PC …
·Hoe om werk Stations toevoegen 
·Hoe je draadloze bereik 
·Hoe maak je een Speedstream Ethernet ADS…
·Hoe maak je een Sysadmin wachtwoord wijz…
·Windows Routing & Remote Access 
·Hoe kan ik een Embarq e-mailaccount toev…
·Hoe aan Ping Met behulp van een Internet…
·Verbinding maken met SonicWALL Met een M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com