Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
VPN Tips voor betere prestaties in Windows XP
Virtual Private Networks ( VPN ) maakt u een beveiligde tunnel naar een ander netwerk via publieke netwerken zoals het internet . De tunnel verbindt een netwerk of computer met een ander netwerk . VPN's worden gebruikt voor gespecialiseerde remote access toepassingen . Er zijn twee methoden voor het maken van een VPN : hardware VPN -apparaten en Windows Server - aangemaakt VPN's . Naast het vergroten van de bandbreedte van de verbinding , zijn er verschillende manieren om de prestaties van uw VPN in Windows XP te verhogen . Database VPN toepassingen

VPN- toepassingen die zijn gebaseerd op een databank hebben twee componenten : de database en de front- end applicatie . De database op een server op het andere uiteinde van de VPN -verbinding . De front-end kan worden gestreamd vanaf de server naar Windows XP of het kan op de Windows XP-computer bevinden . Als u problemen ondervindt prestatieproblemen met een gestreamde front- end , installeert u de front-end applicatie op de Windows XP-client in plaats daarvan . Dit zal de hoeveelheid data die moet reizen over de VPN -verbinding te verminderen .
Verbindingstypen

Internet VPN -verbindingen
moet zorgvuldig worden gekozen . Typische internetverbindingen zorgen meer te downloaden bandbreedte dan uploadsnelheid . Als de VPN- applicatie stuurt meer gegevens nodig om de Windows XP- computer , dit type verbinding goed zal werken . Echter , als de Windows XP- computer nodig heeft om een grote hoeveelheid data te verzenden via de VPN- tunnel , op zoek naar een internetdienst die een hoge upload bandbreedte biedt . Voorbeelden van bestanden en gegevens die door Windows XP die zijn hoge bandbreedte omvatten foto's , architectonische schema's en video-inhoud .
Tunneling Protocol

Er zijn twee VPN-protocollen beschikbaar : Layer 2 Tunneling Protocol ( L2TP ) en Point to Tunneling Protocol ( PPTP ) Point . L2TP levert een hoger niveau van versleuteling , maar verbruikt meer bandbreedte . PPTP omvat elementaire versleuteling en minder programmeren functies , dus het verbruikt minder bandbreedte . Als uw aanvraag niet de kenmerken van L2TP nodig , overweeg dan het gebruik PPTP plaats . PPTP maakt beter gebruik van tragere VPN-verbindingen .
Beperken Diensten

Typische netwerkcomputers
zijn aangesloten op een verscheidenheid van bestanden en printers deelt . Laptop gebruikers die verbinding zowel lokaal op het kantoor en op afstand via een VPN nodig om aanpassingen te maken . Het creëren van een apart profiel met het minimum aantal gedeelde mappen automatisch bandbreedte die niet nodig is wanneer de computer niet op kantoor te verminderen .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe je LPT VPN Files Tanken ee…
·Een makkelijke manier om Set U…
·Microsoft VPN Problemen 
·Ik kan niet pingelen AS/400 Ov…
·VPN Pings 
·Hoe Set Up een Proxy Server vo…
·Hoe te Remote Access Via een V…
·Hoe te opstelling VPN op Sonic…
·Hoe de MPLS VPN BGP OSPF confi…
  Related Articles
WRT54GS Tips 
Tips om een ​​draadloos signaal Boost 
Draadloze antenne Tips 
Hoe de prestaties op een Linksys WRT54GS…
Slechte prestaties in een Linksys E2000 
Hoe kan ik prestaties van een Wi - Fi- n…
Network Performance Measurement Gereedsc…
Thuis Draadloos Internet Tips 
Hoe verhoog de prestaties van VoIP- Verh…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een router voor WPA en WEP c…
·Hoe te bellen op een kabelmodem 
·Wat is Cisco LMS ? 
·Hoe het opzetten van een Bluetooth-appar…
·Korte beschrijving van een Wireless Rout…
·Hoe maak je een D - Link Configure 
·Voordelen van VoIP PBX 
·Hoe Network Devices Locate 
·Definitie van Voice -over - Internet Pro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com