Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Slechte prestaties in een Linksys E2000
De Linksys E2000 Wireless-N -router kunt u apparaten, zoals computers of printers met elkaar te verbinden in een enkel netwerk voor een internetverbinding of het overdragen van bestanden delen . In sommige gevallen kan de router niet werken op maximale efficiëntie , en uw aangesloten computers zal een harde tijd de toegang tot websites of het delen van bestanden . Elk van de verschillende problemen die slechte prestaties leiden hebben specifieke hardware-of software- maatregelen het oplossen van problemen die laat je de router weer in werkende staat . Interferentie

Alle gegevens verzonden of ontvangen op uw netwerk worden verzonden via een draadloos signaal van de Linksys E2000 router . Muren of grote metalen voorwerpen kunnen interferentie met het draadloze signaal veroorzaken als ze staan ​​tussen de router en uw computer of andere netwerkapparaten . Als je langzame netwerksnelheden ervaren of uw computer geen verbinding met het netwerk , de positie van de router naar een locatie dichter bij de computer en probeer opnieuw verbinding te maken .
Firmware

een type software bekend als firmware nodig is voor de router om te communiceren met het besturingssysteem van een computer op uw netwerk . De firmware regelt een aantal van de instellingen van de router en hoe de interne hardware werkt . Out-of - datum of beschadigde firmware kan tot slechte prestaties in de router veroorzaken of voorkomen dat u verbinding maakt met het netwerk . Om het probleem op te lossen , download en installeer de meest recente firmware- versie beschikbaar via de Linksys support website .
Veiligheid Onverenigbaarheid

Standaard Linksys E2000 router is ingesteld op de Wi - Fi Protected Access 2 Personal of WPA2 beveiliging encryptie -modus te gebruiken . Niet alle besturingssystemen en draadloze netwerkkaarten in staat zijn om dat soort beveiligingscodering verwerken . Als een computer in uw netwerk consequent daalt de verbinding of niet in staat is om de router te vinden , moet u de beveiliging te wijzigen . Toegang tot het menu van de router geavanceerde instellingen door te navigeren naar het adres 192.168.1.1 in uw webbrowser en het veranderen van het type beveiliging aan Wired Equivalent Privacy of WEP .
Router Reset

De Linksys E2000 router heeft 32MB RAM , maar in sommige gevallen kan het opraken van het geheugen en functioneert niet meer correct . Alle van de apparaten op uw netwerk zal problemen met het verzenden en ontvangen van gegevens ervaren als de router loopt uit beschikbare geheugen . Vaststelling van een geheugenfout vereist drukken en de harde reset knop ingedrukt te houden op de achterkant van de router gedurende 10 seconden , waarin alle huidige instellingen verwijdert en geeft de router naar de fabrieksinstellingen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Hook Up een draadloze G ro…
·Hoe de Linksys WRPT54G Wireles…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een WAP54G Passwor…
·Hoe je het wachtwoord voor een…
·Hoe te Kanalen voor Netgear Wi…
·Hoe voeg ik een draadloze rout…
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·PHS300 Installatie Firmware 
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je Terminal Server te voorkomen dat …
·Hoe maak je verbinding met een Belkin Kv…
·Hoe je naar de Network Setup Wizard 
·PPP Link Protocol 
·Hoe te SSG 5 Configureren 
·Hoe maak je een Link Exchange 
·Effect computers 'on Society 
·Hoe maak je een NetGear DG834GT Reset 
·Belkin KVM-switch Reset Code 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com