Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Kan ik Get WiFi Upstairs als mijn router Is Beneden in de kelder ?
Je moet in staat zijn om succesvol toegang te krijgen van uw Wi - Fi-netwerk boven , zelfs als uw router bevindt zich in het souterrain . Typisch , hoe dichter de computer bevindt zich aan uw router , hoe beter het signaal dat u zult ontvangen . De meeste routers , met name die met behulp van de nieuwste draadloze standaard , 802.11n , geven een signaal sterk genoeg is zodat u verbinding te maken met het huis -netwerk vanaf elke plek in het huis . Locatie

De algemene regel met routers is dat hoe dichter ze bij het centrum van het huis , zal het beter elke draadloze apparaat in het huis werken . Met een router in de kelder , een kelder computer is waarschijnlijk een perfect signaal hebben , terwijl een computer op de tweede verdieping van het huis zou een zwak signaal hebt . Als de router is gelegen op de begane grond van de woning , zou het signaal gelijkmatiger worden verzonden .
Connection Strength

Vrijwel alle routers zijn sterk genoeg om een te sturen signaal gedurende een twee - verhaal thuis . Wanneer u verbinding maakt met het netwerk , controleert u de sterkte van uw verbinding . Dit wordt aangegeven op de rechterkant van de taakbalk van uw PC als een reeks oplopende balkjes . Vijf gevulde balken weergegeven op het pictogram voor netwerk geeft een uitstekende verbinding .
Veiligheid
p Het is altijd belangrijk om een wachtwoord te beveiligen draadloze netwerk van uw huis, zodat een buurman of iemand langs uw huis is niet in staat om verbinding te maken . Veel thuisnetwerken hebben signalen sterk genoeg zijn om buiten te komen . Wanneer dit het geval is , kan iemand uw verbinding kapen , vertragen uw netwerk en zelfs verstoppen je bandbreedte . Een wachtwoord aan het account wordt voorkomen dat de gemiddelde persoon toegang krijgen tot uw netwerk.
Verbeteren van uw Connection

Als je merkt dat de snelheid van de verbinding op de bovenste verdieping een computer is niet zo snel als het zou moeten zijn , en je kunt je router niet verplaatsen naar een centrale locatie , kunt u een aantal kleine correcties die de kracht van je netwerk zal verbeteren presteren . Eerst zet je de router van de vloer en zorgen dat het niet aangesloten naast grote , metalen voorwerpen , zoals een archiefkast . De vloer en metalen voorwerpen zal het signaal verzwakken. Bovendien, voeg een draadloze repeater op de begane grond van het huis . Hierdoor zal het signaal sterker is door het hele huis te maken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je Linksys WiFi configurer…
·Hoe te Connect WGR614v6 naar W…
·Laag signaal Problemen met Net…
·Hoe maak je een Wi - Fi- signa…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe Hook Up Verizon Broadband …
·Hoe kan ik meerdere Laptops Pr…
·Hoe kan ik een adres te config…
·HughesNet Breedband Internet R…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Netgear Wireless - G Rout…
·Hoe te Ethernet kabels Splice 
·Hoe Set Up Reverse DNS 
·Hoe Sites met DNS Block 
·Hoe maak je een VPN Laat Via een Windows…
·Hoe je foto's vanaf een computer naar ee…
·Hoe maak je een gratis gastenboek Creër…
·Veiligheid van Wi - Fi en Credit Card Aa…
·Kan ik een Wired & Wireless Router Gehec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com