Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
HughesNet Breedband Internet Router Information
HughesNet is een satelliet-internet provider die een breedbandmodem gebruikt om service te verlenen . Deze router maakt rechtstreeks verbinding met een satelliet antenne en is verantwoordelijk voor het verzenden van data van uw computer naar een HughesNet internet-gateway . Tevens ontvangt gegevens van de gateway . Door te leren hoe deze modem werkt , dan weet je hoe je het goed gebruikt , terwijl het vermijden van potentieel gevaarlijke omstandigheden , zoals oververhitting . Compatibiliteit

U kunt de HughesNet breedbandmodem gebruiken met zowel een Windows -of Macintosh- computer . De modem werkt op precies dezelfde manier op beide systemen . Bijvoorbeeld , als je nodig hebt om erachter te komen wat uw IP -adres is , je zou het System Control Center gebruiken . De System Control Center is hetzelfde op beide besturingssystemen , en u toegang tot het op dezelfde manier . Om toegang te krijgen op Windows of Mac , voert u " 192.168.0.1 " in de adresbalk van een webbrowser en druk op " Enter ".
Installatie
< br >

Een HughesNet technicus zal de modem aansluiten op de satellietantenne . Voordat u de modem aansluit op uw computer , moet u ervoor zorgen dat de modem is in een verticale positie en er is minstens drie centimeter van ventilatie aan elke kant . Als u de modem uitgevoerd in een horizontale positie , of bieden niet genoeg ventilatie , zal het toestel oververhit raken . Steek de meegeleverde Ethernet- kabel in enkele Ethernet -poort van de modem , en sluit vervolgens het andere uiteinde aan op uw computer . Het besturingssysteem moet de verbinding automatisch te detecteren .
Speed ​​

De snelheid die het modem levert afhankelijk van het plan dat je bij inschrijving kiezen . Er zijn zes plannen in alle , en hun snelheden variëren van 1 Mbps tot 5 Mbps . De zes plannen zijn "Home , " " Professioneel , " " ProPlus , " " Elite ", " Elite Plus " en " Elite Premium . " De HughesNet internet-gateway of de modem communiceert met houdt het up -to - date , en als u uw plan te upgraden op elk gewenst moment , zal uw modem automatisch bestanden downloaden sneller .
optreden

hughesnet modems
gebruiken adaptieve codering en modulatie , dat is een technologie die vermindert latentie en verbetert de beschikbaarheid in gebieden die grote hoeveelheden regen te ontvangen . ACM werkt door actief analyseren en aanpassen van de digitale signaal dat wordt ontvangen van de satellietantenne . Latency is een term die wordt gebruikt om de hoeveelheid tijd die verstrijkt terwijl data wordt doorgegeven van het internet toegang tot de modem beschrijven . Hoge latency kan het moeilijk maken om bepaalde Internet-technologieën zoals VoIP en videogesprekken gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Set Up Airport Extreme PC …
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Hoe je WAN Ping Block op Links…
·Ik kan geen verbinding met Lin…
·Hoe te WRT160N Install 
·Hoe te vervangen een Netgear W…
·Hoe maak je een WEP- code zoek…
·Hoe te WPS uitschakelen op een…
·Hoe maak je een draadloos netw…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Voordeel van Asymmetrische Sleutels in e…
·USB Printer Cable Vs . USB naar Parallel…
·Een computer aansluiten Router 
·Hoe de receptie op een draadloze netwerk…
·Hoe maak je een gratis draadloze verbind…
·Hoe je Linksys Setup WRT54G een kabelmod…
·Hoe te Gozi verwijderen 
·Netgear WGR614 & Motorola SB5120 Cable M…
·Hoe te EXE Van SharePoint Run 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com