Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik meerdere Laptops Problemen op een Router
Een router wordt gebruikt om een internetverbinding te distribueren naar verschillende desktop of laptop computers tegelijk . Het wordt ook gebruikt om de computers in een netwerk , zodat bestandsdeling mogelijk . Er zijn momenten waarop je zult tegenkomen problemen met de netwerkverbinding , dus je moet weten hoe oplossen van netwerkproblemen . Instructies
1

Controleer de Ethernet- kabels die zijn aangesloten uit de laptops op de router. Ervoor te zorgen dat ze goed zijn en dat ze allemaal functioneren zijn aangesloten . Als een van de laptops een internetverbinding niet kan detecteren , maar de andere laptops zijn aangesloten , overwegen ter vervanging van de Ethernet-kabel . Als u een draadloze verbinding , ga dan naar stap 2 . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de laptops zijn niet te ver van de draadloze router of access point . Muren, kasten en dergelijke voorwerpen kunnen de laptops belemmeren van het ontvangen van een fatsoenlijk signaal . Controleer de draadloze knop van de laptop ( als die er is ) en ervoor zorgen dat de LED- lampje brandt , aangeeft dat de draadloze mogelijkheden van de laptop is ingeschakeld .
3

Reboot de router en wacht minstens een minuut alvorens deze weer aan . Als de laptops nog steeds niet kan detecteren verbinding , kan er een probleem met de router -configuratie. Druk op de "Reset " -knop van de router of gebruik een speld of een naald op de knop " Reset " te bereiken . Dit zal alle instellingen van uw router te verwijderen , zodat u zal hebben om het opnieuw te configureren . Raadpleeg de router handleiding voor specifieke instructies over hoe u uw router te configureren .
4

Controleer of de laptops zijn geconfigureerd voor DHCP-instellingen . Dit maakt het mogelijk de computers aan een IP-adres automatisch , zodat u niet hoeft om ze handmatig in te stellen . Bij gebruik van een router , het configureren van de laptop naar DHCP-instellingen wordt aanbevolen . Om dit te doen in Windows 7 , klikt u op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Network and Sharing Center " en vervolgens " Bekijk Netwerkverbindingen . " Rechtsklik op de verbinding en kies 'Eigenschappen'. Selecteer het tabblad ' Netwerk ' en klikt u op " Internet Protocol versie 4 ( TCP/IPv4 ) " of " Internet Protocol Versie 6 ( TCP/IPv6 ) " . Klik op "Eigenschappen ", selecteer " Automatisch een IP -adres " en " Automatisch een DNS -server adres . "
5

Inspecteer de LED-lampjes van de router . Zorg ervoor dat de router goed functioneert . Overwegen ter vervanging van het apparaat als u een router probleem vermoedt .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te beveilig ik mijn draadl…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je Secure een Linksys…
·Hoe maak je een WRT54GS Proble…
·Netgear WGR614 & Motorola SB51…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Toegang krijgen tot AT & T Gat…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe je de router wachtwoord wi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een stopcontact zetten in ee…
·How to Get Verizon 3G op een Netbook 
·Hoe de Default Gateway configureren op e…
·Hoe maak je een Brocade zijderupsen 4100…
·Welke Gebruikt Kan Data Communications N…
·Hoe werkt Wi - Fi Connection op het Inte…
·Hoe maak je een Toolbar voor uw Home Pag…
·Wat is SAP GRC 5.3 ? 
·Hoe in te loggen op een router via Inter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com