Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Google Persoonlijke webpagina bewerken
Het gratis Google Sites -service stelt u in staat om persoonlijke webpagina's die te koppelen aan een Google- account te maken . Google Sites kan een verscheidenheid van persoonlijke webpagina's , waaronder portfolio presentaties , foto albums , persoonlijke blogs , opslag van bestanden en het delen van koppelingen hosten . Google Sites ondersteunt meerdere pagina's , bijlagen , volledige HTML-bewerking en aanpasbare sjablonen . U kunt Google Sites voor het publiek , beperkte kring , of strikt persoonlijk gebruik . Instructies
1

Ga naar de Google Sites webpagina en aanmelden met een bestaand Google-account . Als u niet beschikt over een Google-account hebt , klik op de " Aanmelden voor Sites " link en volg de instructies op het scherm om een.

Klik 2 op een bestaande site onder de " Mijn sites " rubriek creëren om deze te bewerken , of klik op de "Create new site" om te beginnen met het bewerken van een nieuwe site .
3

Voer een naam voor de site , kiest een basis template en selecteer een URL en klik vervolgens op " Site maken " om naar de hoofdpagina van een nieuwe site . Bij het bewerken van een bestaande site , gaat u automatisch laden van de bestaande hoofdpagina .
4

Klik op " Pagina bewerken " om een bewerkbare versie van de huidige pagina te bekijken . Voer een titel en inhoud in de tekstvelden . Selecteer opmaakopties in het bovenste frame . Gebruik het menu " Invoegen" om afbeeldingen , links, video , Google widgets en andere items te plaatsen. Klik op het menu " Lay-out " om de fundamentele uiterlijk van de pagina aan te passen . Klik op " HTML " naar de pagina HTML-code weergeven en bewerken . Deze selecties zijn alleen van toepassing op de huidige pagina . Klik op ' Opslaan ' als u klaar bent .
5

Klik op " Pagina maken " om een nieuwe webpagina toevoegen aan de site . Klik op een sjabloon om de pagina een basiskader te geven . Geef een titel voor de pagina in de "Naam" dialoogvenster en klik op de "top level " of "home " -knoppen om een ​​locatie voor de pagina in de hiërarchie van de site kiezen . Klik op ' Maak pagina "om de nieuwe pagina op te slaan . U kunt de pagina

wijziging 6 bewerken door op de " knop Pagina bewerken op de nieuwe pagina . ' Hoe anderen toegang krijgen tot de site . Klik op ' Meer acties ' en selecteer ' Site permissies . " Klik op de knop "Wijzigen" om de fundamentele sitemachtigingen tussen publieke , private en koppeling - toegang alleen schakelen . Publieke websites zullen in de zoekresultaten worden weergegeven , terwijl de sites met gekoppelde toegang vereisen de URL te openen . Voer Google-account contacten in het vak " Add People " om toegang te geven tot bepaalde personen. Gebruik het drop - down menu in te stellen hoe deze mensen kunnen interageren met de site .
7

bewerken totale uitstraling en functie van de site . Klik op het menu ' Meer acties ' en selecteer ' Site beheren . " Gebruik de sectie "Site verschijning " om de sites totale uitstraling , doopvontkeuzen , kleuren en aangepaste thema te veranderen . Klik op 'Algemeen' op de site geven een beschrijving , tags en toegang tot de site duplicatie en verwijdering opties toe te voegen . Klik op ' Inkomsten genereren ' om Google Adsense advertenties toe te voegen aan de site . Bekijk de website van de pagina aanbiedingen en items in de sectie "Site Content" .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te testen DNS SRV 
·Zal Elke Laptop Werk aan mijn …
·Hoe je TCP /IP zoeken 
·Hoe je twee Modems Werk in One…
·Hoe maak je een Wireless ADSL …
·Wat zijn de functies van Inter…
·Dial Up Alternatieven 
·Hoe te SSL inschakelen in IIS …
·Hoe maak je een massa e-mail i…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Twee Netgear WNDR3300 Draadlo…
·Wat is de RTS Threshold ? 
·How to Set Up een Linksys Internet Switc…
·Wat is breedband ? 
·Hoe te blokkeren Mijn IP-adres voor grat…
·Hoe te identificeren IP 
·Hoe maak je een DNS- server Setup Test 
·Hoe te verwijderen SSL 
·Hoe te overdracht van informatie zonder …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com