Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je Wireless SES Beveiliging Parameters Reset
De router kan een functie genaamd de Secured Easy Setup ( SES ) , dat is een simplistische manier van automatisch instellen van de beveiligingsinstellingen voor het draadloze netwerk van uw router te hebben. Niet alle routers bieden deze optie , hoewel alle routers bieden wel een zekere mate van beveiliging die uw netwerk beschermt . Bijvoorbeeld , Cisco /Linksys heeft de optie SES en het biedt ook een optie om de veiligheid parameters resetten . Als u ervoor kiest om de parameters van uw router resetten zal teruggezet op de fabrieksinstellingen , waaronder de beveiligingsinstellingen . Afhankelijk van uw router , kan deze handmatig of via uw security -interface worden gedaan . Instructies
1

Open uw webbrowser en navigeer naar 192.168.1.1 . Dit is de standaard configuratie van de router -adres voor de meeste routers . Controleer uw handleiding van uw router voor het geval er een ander adres om toegang te beheerconsole van uw router .

Ingang 2 uw gebruikersnaam en wachtwoord voor het netwerk. Afhankelijk van de router , kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord op de onderkant van de router , of in de handleiding van uw router eigenaar vinden . Standaard default gebruikersnamen voor routers zal een gebruikersnaam " admin " en het wachtwoord zijn " password . "
3

Navigeer naar de beveiligingsinstellingen of menu draadloze instellingen van uw router scherm . Elke router heeft verschillende manieren om de beveiligingsinstellingen toegang . Kijk voor de optie voor " SES actief . " SES actief betekent dat de beveiligingsinstellingen zijn automatisch geconfigureerd en actief is op uw router . Klik op de knop voor " Reset SES " om de veiligheid te herstellen naar de fabrieksinstellingen . De router moet zichzelf resetten ( uit te schakelen voor een paar seconden en zet weer op met nieuwe beveiligingsinstellingen die kunnen worden geconfigureerd ) .
Handmatige reset

Druk op 4 en houd de reset -knop met een puntig voorwerp, zoals een paperclip of een tandenstoker . Houd de resetknop ingedrukt houdt gedurende ongeveer 30 seconden . De reset-knop bevindt zich meestal op de achterkant of onderkant van de router , en de knop is verzonken om te voorkomen dat per ongeluk het resetten van je netwerk . De indicator lampjes op de router moet branden dan uit en weer aan .
5

Herstart je computer uit, koppel de router uit het stopcontact en steek hem opnieuw in sommige fabrikanten niet eisen dat u loskoppelen de modem , maar de stekker van het modem zal vaak de verbinding met uw ADSL-of kabelmodem met uw computer te vernieuwen .
6

Open uw internetbrowser , en in de adresbalk tikt 192.168.1.1 . Inloggen middels de standaard gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw router , die kan worden gevonden in de handleiding van uw router of de onderkant van het apparaat . Configureer de beveiligingsinstellingen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te beveilig ik mijn PC op …
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een D - Link Probl…
·Hoe doe ik Unsecure een beveil…
·Wat is een Uplink -poort op ee…
·Hoe te Tomato firmware gebruik…
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Hoe te herstellen van de NETGE…
·Verbinding maken met een Admin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Sprint Overdrive Pros & Cons 
·Hoe stel ik een draadloos netwerk van ee…
·How to Set Up een PXE Server Met Kicksta…
·Hoe maak je een zwarte lijst voor Shorew…
·Hoe maak je een D - Link Beveilig WBR - …
·Wat is het verschil tussen Microwave & S…
·Hoe maak je een Exchange Mailbox 2003 He…
·Hoe te verbinden met internet met een Ad…
·Hoe kan ik een printer draadloos tussen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com