Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Cable Modem USB vs Ethernet
voor desktop computers , zijn er twee gangbare manier van de oprichting van een verbinding met een kabelmodem voor high - speed internet toegang : USB en Ethernet . Elke methode heeft voor-en nadelen . De beste methode te kiezen afhankelijk van verschillende factoren , waaronder het aantal computers aan te sluiten op de kabelmodem . Wat is USB ?

USB
is een acroniem dat staat voor Universal Serial Bus . Het is een relatief nieuwe technologie , daterend uit het midden van de jaren 1990 . USB-poorten zijn geconfigureerd om te zorgen voor " plug and play " -verbindingen , die het mogelijk maken de computer om nieuwe hardware te herkennen onmiddellijk , vaak zonder de noodzaak om software te installeren of te downloaden speciale drivers . USB ook ontworpen om veilige " hot plugging , " of het aansluiten van externe apparaten herkennen . Een USB-poort replicator heeft ingangen om apparaten die normaal gesproken seriële poorten , zoals veel oudere printers , te gebruiken met nieuwere computers die doorgaans niet over hen .
Voordelen van USB
< br

meeste computers > zijn uitgerust met ten minste een USB -apparaat , en meestal meerdere . Vanwege de plug - and- play mogelijkheden van de USB-poorten , het opzetten van een USB- verbinding met een kabelmodem zal worden vrij gemakkelijk . Als een gebruiker is ervan overtuigd dat ze nooit zullen veranderen besturingssystemen ( OS ) , een upgrade van haar computer of moeten haar breedbandverbindingen te delen met een andere computer of internet geschikt apparaat , kan een USB-verbinding worden veel minder complex dan een poging om een Ethernet-kaart installeren in een computer die niet al een hebt .
Wat is Ethernet ?

Ethernet
is ontworpen door Xerox Corporation in samenwerking met december en Intel in 1976 . Het is op de markt sinds de vroege jaren 1980 en is nog steeds de standaard voor high - speed internetverbinding . Ethernet maakt gebruik van Local Area Network ( LAN )-architectuur om de computers binnen een netwerk met het internet te verbinden.
Voordelen van Ethernet

Ethernet-verbindingen
zijn gewijd alleen aan de transmissie van high - speed internet service . Vanwege dit , een ethernetverbinding heeft algemeen hogere overdrachtsnelheid en vereist minder bandbreedte van de computer dan een USB-verbinding . Ethernet-verbindingen zijn meestal ook betrouwbaarder dan USB -aansluitingen .
Overwegingen

meeste nieuwere computers
hebben zowel Ethernet- en USB-poorten al geïnstalleerd . Een Ethernet- setup is een must als de computer gebruiker van plan is om meer dan een computer of internet - geschikt apparaat aansluiten op de kabelmodem . Ethernet-verbindingen zijn ook nodig om de draadloze ( Wi - Fi ) mogelijkheden toe te voegen aan het netwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Europese adapte…
·Hoe te Stunnel Windows configu…
·Hoe maak je een LAN & Internet…
·Internet Tips 
·Hoe maak je een DNS Server Err…
·Wat betekent het om iemand onl…
·Impressies Vs . Webpagina Beke…
·Hoe te subdomeinen in WordPres…
·HP SIM Systeemtypen 
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·Hoe te netwerken Debug 
·Hoe om erachter te komen van een WEP-sle…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless WPC54GS …
·Hoe de C Drive uitschakelen 
·Hoe je DNS servers Fix 
·Hoe je twee computers synchroniseren op …
·Wat zijn de voordelen van Segmentatie op…
·Hoe te verbinden het WAN en Voice Interf…
·Hoe te Pakketten van gegevens tussen twe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com