Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten ISP's
Internet Service Providers ( ISP's ) hebben verschillende soorten aansluitmogelijkheden voor het internet . Elke ISP verschil is dat het bedrijf levert een ander type verbinding protocol en snelheid . De meeste ISP's zijn kabel of DSL , maar andere opties zijn beschikbaar voor kleine , landelijke gebieden . Het is belangrijk om uw individuele behoeften te analyseren alvorens te beslissen over een ISP . Dialup

Hoewel het is tergend langzaam , dialup verbinding is nog steeds een noodzaak voor kleine , landelijke gebieden . ISP's bieden toegang dialup in deze gebieden. Een inbelverbinding ISP vereist dat de gebruiker een modem voor toegang tot internet hebben . De gebruiker belt een telefoonverbinding met behulp van een telefoonnummer , wordt aangesloten op een externe server , en maakt gebruik van de telefoonaansluiting naar websites bladeren .
DSL

DSL
wordt normaal aangeboden door de lokale telefoonmaatschappij . DSL is een technologie die de " extra " signalen niet worden gebruikt via de telefoon signalen gebruikt . Deze " extra " signalen maken DSL- gebruik ter beschikking , zelfs in tijden wanneer de telefoon overgaat of mensen maken gebruik van de telefonische bereikbaarheid . DSL gebruikt een DSL-router die verbinding maakt met behulp van een telefoonkabel aan op een telefoonaansluiting .
Cable

Cable
wordt aangeboden door de lokale kabelmaatschappij in de omgeving van de gebruiker . Internettoegang via de kabel is beschikbaar door het aansluiten van een kabel -router aan op de computer en het aansluiten op een aangewezen jack . Kabelverbindingen zijn meestal sneller , vooral in gebieden waar er niet veel gebruik . Kabelverbindingen worden gedeeld door buren , die verschilt van DSL , dus kabel toegang snelheid is afhankelijk van de hoeveelheid verkeer uit andere wijk gebruikers .
WiFi access

WiFi
is een draadloze internetverbinding . Het wordt gebruikt door laptops en door vele hotels en coffeeshops gratis aangeboden . WiFi kan ook in het huis voor mensen die desktops en laptops genetwerkt hebben geïnstalleerd worden . WiFi is niet zo snel als DSL of kabel , maar het is een meer geschikte ISP service.
Satellite

Satelliet toegang
is voor mensen die niet in staat zijn om DSL krijgen aangeboden of Kabel opties . Satelliet toegang is zeer snel download snelheden , maar upload snelheden worden gebruikt via een modem , die is erg traag . Dit type ISP-verbinding wordt gebruikt door mensen in heel het platteland die geen andere breedbandverbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van twee ISP'…
·Hoe maak je een switch als een…
·Browsers Dat Vergroot het lett…
·De vertrouwensrelatie tussen t…
·Een Internet -verbinding delen…
·Wat zijn drie kenmerken van ee…
·Hoe maak je Windows Live Searc…
·URL Vs . E-mail adres 
·Hoe de persoon die je Deleted …
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Qwest Wireless Modem Loc…
·Hoe je je draadloze verbinding Problemen…
·Hoe maak je verbinding met een D - Link …
·De voordelen van VPN's 
·Hoe het opzetten van een D - Link Netwer…
·Hoe je Windows Live DNS problemen op te …
·Hoe kan ik een Linksys Router gebruiken …
·Wat is Web Neutraliteit ? 
·Hoe maak je een Telnet- programma te kie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com