Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn drie kenmerken van een Business Class ISP ?
Verbinding maken met klanten via het internet is een integraal onderdeel van een succesvol bedrijf in het huidige informatietijdperk . Terwijl de meeste internet service providers ( ISP's ) hebben pakketten die geschikt zijn voor de behoeften van een huishouden , de technologische behoeften van een bedrijf of het bedrijf groter zijn . Gelukkig , velen bieden ook business class diensten . Verbeterde functies in een bedrijf dienstenpakket omvat verhoogde snelheid en bandbreedte , grotere opslagruimte en aangepaste e-mail accounts . Toegenomen bandbreedte

Primair , business class ISP pakketten bieden meer bandbreedte . Bedrijven hebben gewoonlijk tiered pakketten met verschillende verbindingssnelheden . Het eerste pakket meestal aangeboden is een symmetrische Digital Subscriber Line ( SDSL ) . Het verschilt van de typische huishoudelijke DSL verbindingen in dat SDSL biedt dezelfde bandbreedte gaan in en uit de verbinding . Terwijl goedkoper dan een T1-verbinding , kan de snelheid van SDSL verschillen afhankelijk van de locatie van de klant opzichte van de lokale ISP kantoor. De tweede verbinding aangeboden is een T1- lijn , die een snellere verbinding dan SDSL geeft en zorgt voor grotere bedrijven om vlot en efficiënt online functioneren. Een T1-verbinding digitaal is, in plaats van de standaard analoge , en omdat dit kan worden versterkt om consistente hoge snelheden om een ​​bedrijf te ondersteunen met meer mogelijkheden en behoeften .
Web Storage Space
< br >

om voor een bedrijf om verbonden te blijven en betrokken in een steeds technologische wereld , velen hebben digitaal gegaan en richtte alles van websites en e - commerce pagina's , op Facebook of Twitter . Forrester Research gemeld dat in 2009 , de Amerikaanse online retail omzet bedroeg $ 155.200.000.000 , en web opslagruimte is cruciaal voor elke site die betrokken zijn bij e - commerce . Sommige bedrijven volledig functioneren via het internet en de noodzaak webruimte om hun ambities passen . Veel ISP's zijn webruimte en website design toepassingen als onderdeel van een verbinding pakket . Thesea zijn over het algemeen tiered producten aan de behoeften van zowel grote als kleine bedrijven te ondersteunen .
Custom E-mail Accounts

Business class ISP
ook voorzien van e-mail accounts voor bedrijven die gebruik maken een aangepaste domeinnaam . Toegevoegd opslagruimte voor gebruikers , beveiliging en encryptie -opties , en toegang op afstand worden doorgaans verzorgd door ISP's . Bedrijven van elke omvang kunnen kwetsbaar zijn voor veiligheidsvraagstukken online en de meeste business class ISP's komen met beveiligingsprogramma's uitgerust om te gaan met de behoeften van een bedrijf eisen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het verhogen van de buffer…
·Hoe controleer ik een huis met…
·Tekst Symboliek 
·Eenvoudige manier om Web Proxy…
·Hoe te Protocol inschakelen in…
·Wat is RAS Error 691 of Error …
·Wat zijn de voordelen van het …
·HP SIM Systeemtypen 
·Hoe te Smarty installeren op e…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Wat is een GTP- protocol ? 
·Wat is PPP -protocol ? 
·Waarom een computer kan geen verbinding …
·Hoe Anoniem gebruikers blokkeren Delen v…
·Hoe maak je een modem beveiligingssleute…
·Wat is IAPP in Netwerk ? 
·Hoe Hook Up Twee draadloze routers om de…
·Hoe u uw draadloze router beveiligen 
·Hoe je op afstand Verbinding met compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com