Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet Tips
Het internet is een netwerk dat mensen in staat stelt toegang tot een overvloed aan informatie . Echter , het internet heeft vele valkuilen die unknowledgeable gebruikers kunnen strikken . Bescherm uzelf en uw computer door het veilig stellen tegen virussen , spam te voorkomen en te ontmoedigen online identiteitsdiefstal . Virussen

Virussen
teisteren het internet . Ze kunnen worden overgedragen via websites , gedownloade content en zelfs e-mailberichten . Bezoek geen websites die verdacht lijken . Heb mails niet openen van een onbekende persoon , aangezien een virus kan starten vanaf de site en uw computer infecteren . McAfee SiteAdvisor en AVG LinkScanner zijn tools die uitvoerig zal beoordelen van de veiligheid van een website en je van iets verdachts informeren . Installeer een antivirusprogramma om uw computer te beschermen tegen een virusaanval . Scan uw computer op een dagelijkse basis met behulp van uw antivirusprogramma naar keuze .
E-Spam
p E-mail spam
is wanneer een derde stuurt ongevraagde e-mails naar e-mailadres . Deze e-mails kan relatief onschuldig en gewoon vervelend zijn . Echter , kan spam e-mail kwaadaardig , soms met spyware en virussen aan hen gehecht . U kunt helpen verminderen email spam door het niet geven van uw e-mailadres weg aan mensen die je niet persoonlijk kent . Als u deelneemt aan internetfora , zorg ervoor dat uw email niet zichtbaar is .
Online Internet Diefstal

Identiteitsdiefstal
kan worden veroorzaakt door louter nalatigheid van de deel computer van de gebruiker . De Federal Trade Commissie beveelt aan dat u geen persoonlijke gegevens , zoals sofinummers , adressen of telefoonnummers op het internet weg te geven . Dieven zullen deze prive-informatie gebruiken om bankrekeningen en creditcards te openen . Regelmatig schoon uit de cache , surfgeschiedenis en tijdelijke internetbestanden , die vanaf uw computer kan worden gewonnen door een computervirus .
Wachtwoord Creation

Er zullen momenten zijn waar wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord voor een account op uw favoriete website te maken . Bij het maken van wachtwoorden , probeer geen persoonlijke gegevens niet gebruiken . De Microsoft Safety en Security Center merkt op dat wachtwoord minimaal 14 tekens moet hebben . Microsoft heeft ook een uitgebreid password checker dat de sterkte van wachtwoorden zal beoordelen ( zie bronnen ) .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Broadcast IP Bereken 
·Hoe te voorkomen Hotlinking Me…
·Wat doet een router doen wanne…
·RS45 Protocollen 
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Hoe maak je een Wireless Route…
·De beste Landelijk Internet-op…
·Hoe je Squid proxy -server con…
·Verbinding maken met BBS Door …
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een Netgear DS104 2 PC met…
·Toegang tot een router creëren 
·Dynamic Routing Protocol 
·Hoe maak je een mislukt Ethernet LAN Con…
·Hoe uw eigen Vocaroo Server Build 
·Hoe krijg ik Online Met Tomato firmware?…
·Hoe maak je een PlayStation 3 sneller te…
·Link Aggregation Communications Protocol…
·Wat is de oorzaak van de Root File Syste…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com