Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een Managed Switch ?
Een beheerde switch is een elektrisch apparaat dat twee circuits met elkaar verbindt . Het meest gebruikt in computernetwerken , managed switches kunnen gebruikers fine - tunen en beheren poort van de computer . Managed switches hebben de mogelijkheid om de haven in-of uitschakelen en controle op de koppeling en duplex . Doel

Mid - tot grote LAN's ( Local Area Networks ) bevatten meerdere gekoppelde managed switches . Managed switches verhogen computerbeveiliging omdat ze voorkomen dat mensen verbinding maken met uw netwerk via een ongebruikte poort . Gezien het feit dat een haven is een stuk van computer hardware die kan dienen als een interface tussen de computer en andere computers of randapparatuur , kan onbeheerde havens dienen als toegangspoort tot innerlijke werking van de computer .

Een beheerde switch kan het netwerk beheerder het bewaken en controleren van het aantal en de soorten datapakketten verzonden of ontvangen op elke poort , en daarmee het oplossen van problemen te vergemakkelijken . De term " beheerd" betekent dat de schakelaar kan worden bewaakt en beheerst over hetzelfde netwerk doorgaans vanaf een externe locatie .
Unmanaged switches

andere naam voor een onbeheerde switch is een "Plug and Play " -schakelaar . Unmanaged switches niet toestaan ​​controle communicatiesysteem van het netwerk
management Methoden

Netwerkbeheerders
kunnen deze switches te beheren op verschillende manieren : . Vanaf een web browser voor het regelen van managed switches , via een seriële console of command line interface , of via een embedded Simple Network Management Protocol ( SNMP ) -agent waardoor beheer op afstand .
Configuratiewijzigingen

Netwerkbeheerders kunnen de configuratie van netwerken te veranderen met behulp van managed switches te maken of te wijzigen virtuele LAN's ( ook wel bekend als VLAN's ) , om functies zoals Spanning Tree Protocol stellen , en om de haven in te stellen.
soorten managed switches

De twee subtypes van managed switches zijn " slimme" en "onderneming beheerd . "

Een slimme ( of intelligente ) schakelaar heeft beperkte management functies . Beheerders kunnen de meeste slimme schakelaars op afstand beheren via een website -interface Smart switches vallen ergens tussen onbeheerde en beheerd in termen van veiligheid en gebruiksgemak . Smart switches zijn de goedkoopste soort van beheerde switch .

Een onderneming beheerde switch heeft een volledige waaier van beheerfuncties . Beheerders kunnen ze beheren in een verscheidenheid van manieren . Veel enterprise - managed switches kunnen gebruikers in staat stellen om te laten zien , te wijzigen , back-up en netwerkconfiguraties te herstellen . Dienovereenkomstig , enterprise switches zijn duurder en moeilijker te gebruiken dan smart switches .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je Stuur een fax vana…
·Hoe maak je een DNS -server co…
·Hoe maak je een Network Securi…
·Hoe maak je Stuur een Command …
·Hoe maak je een RJ - 45 crosso…
·Hoe maak je een Networking Pla…
·Welke is beter een netwerk met…
·Hoe maak je Voeg een DNS numme…
·Hoe te Transcode gebruik TVers…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·MSN e-mail adres Ideas 
·WiFi Vs . Dial -Up 
·Hoe een NTP-server pingen 
·Hoe om WiFi Signal Boost voor een laptop…
·De onderdelen van een computer netwerk 
·De gevaren van onbeveiligde draadloze 
·Hoe maak je een opgeslagen WEP-sleutel Z…
·Hoe de cache Clean Out van de Router 
·Hoe maak je verbinding Cellphone naar hu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com