Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een Networking Plan voor een Business Start
Het is bijna een noodzaak nu dat een bedrijf een netwerk voor zijn kantoor. Een bedrijfsnetwerk kan kantoren om bestanden te delen , back-up data , e-mail en veilige belangrijke documenten . Het bedrijfsnetwerk plan is afhankelijk van het type van de behoeften voor het kantoor . Kleine kantoren met slechts een paar mensen niet zo veel zekerheid of high - end opties die een groot bedrijf nodig nodig . Server installaties en grote data stores zijn duur , dus ze zijn voornamelijk gepland door grote bedrijven . Als je eenmaal weet wat je nodig hebt , is het makkelijker om een bedrijfsnetwerk te plannen . Instructies
1

Bepaal wat voor soort opties die je nodig hebt . De twee soorten netwerken zijn peer-to -peer en client - server . Peer - to-peer is hetzelfde type netwerk plan kunt vinden in een huis . Er is beperkte veiligheid , en het is vooral voor bestands-en printerdeling . Client - server heeft een aantal meer opties, waaronder veiligheid, beleid , en geavanceerde netwerken zoals e-mail servers , intranet -installaties , en database- topologie voor proprietary software . Kopen van 2

Bereid de client-computers in een netwerk. Maakt niet uit wat uw keuze voor een netwerk , moet u netwerkkaarten te installeren voor elke computer . Reken elke computer op het netwerk te plannen hoeveel netwerkkaarten je moet kopen .
3

Bepaal hoe het netwerk zal worden beheerd . Netwerkbeheer gebeurt door externe consultants of on -site- professionals . Als je een kleiner netwerk , kunt u in staat om een adviseur te betalen om te komen op het terrein alleen als er een probleem is , dat is goedkoper . Grote netwerken met meer zekerheid en opties vereisen een full -time werknemer .

Plan 4 uw back-up proces . Back-up procedures beveilig uw gegevens in geval van een ramp . Ramp herstelplannen helpen uw bedrijf te krijgen weer up and running wanneer een server of harde schijf crasht . Backup -apparaten zijn externe tape drives , dvd of cd-rom drives , of sommige bedrijven gegevens op te slaan op een ander netwerk harde schijf .
5

Bepaal wat voor soort besturingssysteem dat u wilt voor uw netwerk . Het besturingssysteem dat u gebruikt voor uw servers moet uw client machine te vullen . Als uw client machines zijn Windows , is het best om Windows server besturingssystemen te installeren op de servers . Dit vermindert de hoeveelheid conflict fouten en communicatie vraagstukken over het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De makkelijkste manier om verb…
·Wat gebeurt er als twee schake…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Computer Networking Beschrijvi…
·Hoe te Cat5 Stekkers Wire 
·Hoe kan ik een map in Windows …
·Hoe afdrukken vanaf een Window…
·Hoe je het domein wachtwoordbe…
·De beste Doorvoermethode tusse…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan een Adm…
·Kan ik Hook Up een Wireless - G Router m…
·Bluetooth Voordelen & Nadelen 
·Hoe maak je automatisch inschakelen Java…
·Hoe je WiFi-router configureren voor VPN…
·Wat omhoog komt op de Caller ID Wanneer …
·De effecten van Computer Onzekerheid 
·De FastTrack protocol 
·Hoe te PPTP - VPN configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com