Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Qwest Vs . Comcast High Speed ​​Internet
Qwest en Comcast bieden high speed internet service . Hoewel beide diensten zijn zeer goed voor de meeste consumenten toegang tot internet , kunnen er verschillen in snelheid , service levels en prestaties die uw keuze van aanbieders kunnen beïnvloeden . Zodra je een provider hebt geselecteerd , hebt u verschillende opties voor Internet snelheden met beide bedrijven . Technologieën

Qwest en Comcast
gebruik van verschillende netwerktechnologieën en infrastructuren . Qwest maakt gebruik van traditioneel Digital Subscriber Line ( DSL ) -technologie , maar is onlangs begonnen met het aanbieden van glasvezel dienst om bepaalde gebieden met DSL links naar uw huis . Door het gebruik van glasvezel -technologie met een korte koperen brug aan uw huis , Qwest is in staat om veel sneller dan de traditionele DSL bieden . Comcast gebruikt coaxkabel technologie om uw thuiscomputer of netwerk verbinding met het internet .
Cost

Volgens Qwest de website worden verschillende niveaus van standaard DSL-service aangeboden . Een verbinding met 1,5 Mbps inkomende bandbreedte en 896 Kbps uitgaande bandbreedte kost $ 19,99 per maand . Een mid - niveau van dienstverlening met 7 Mbps inkomende en 896 Kbps uitgaande is $ 25 per maand . Een 12 Mbps uitgaande verbinding met 896 Kbps binnenkomende is $ 35,00 per maand . Qwest glasvezelverbindingen beginnen bij $ 35 per maand voor een 12 Mbps inkomende verbinding met 896 Kbps uitgaande . Een Qwest glasvezelverbinding met 20 Mbps inkomende met 896 Kbps uitgaande is $ 45,00 per website month.Comcast 's biedt een inleidende service met 1 Mbps inkomende en 384 Kbps uitgaande voor $ 24,95 . Er is een mid - level Comcast service met 12 Mbps inkomende en 2 Mbps uitgaande geprijsd op $ 42,95 . Comcast's hoogste snelheid dienst , 16 Mbps inkomende met 2 Mbps uitgaand , is $ 52,95 .

Qwest en Comcast
hebben veel speciale aanbiedingen voor nieuwe klanten en klanten die internet service bundelen met andere dienstverleners , zodat de werkelijke prijs die u betaalt kan zijn verlagen. Qwest en Comcast bieden thuis telefoondienst , en wanneer die dienst wordt gebundeld met internet service , de kosten van de gecombineerde diensten zijn goedkoper dan wanneer apart aangeschaft . Daarnaast Qwest biedt bundeling kortingen voor mensen die zich abonneren op DirectTV satelliet service en Verizon Wireless service via Qwest . Comcast biedt bundeling kortingen voor kabel- tv-diensten .
Geografische overwegingen

Comcast high speed internet
is beschikbaar in meer gebieden dan Qwest . Standaard DSL vereist dat je leeft binnen een bepaalde afstand van de centrale telefooncentrale voor uw DSL -verbinding . Hoe verder je van de schakelaar , hoe lager de datadoorvoer . Qwest glasvezel service is alleen beschikbaar in gebieden waar Qwest een glasvezelverbinding naar de algemene ruimte is geïnstalleerd . Comcast service is beschikbaar waar Comcast biedt kabeltelevisiedienst

Qwest
is beschikbaar in 14 landen , voornamelijk in het Westen - . Washington , Oregon , Idaho , Montana , Wyoming , Utah , Colorado , Arizona , New Mexico , North en Zuid-Dakota , Nebraska , Minnesota en Iowa . Comcast is verkrijgbaar in 39 staten .
Veiligheid

Vanwege verschillen in de manier waarop kabel-en DSL- gebaseerde internetservice is gestructureerd , is er een verschil in de beveiliging voor de twee . Met DSL -service , heb je een directe link naar de schakelaar . Je hoeft niet die link delen met andere gebruikers . Met Comcast en andere kabel- internetdiensten , je een link met andere mensen in uw omgeving delen . Dit gedeeld netwerk is als een lokaal netwerk . Hoewel een router met een firewall is een goed idee voor beide , is het dubbel zo belangrijk voor kabelverbindingen zoals die door Comcast . Zonder een router met een firewall , wordt uw computer blootgesteld aan andere nabijgelegen gebruikers van Comcast internet service .
Overwegingen

De twee systemen verschillen ook in een paar andere manieren . Mensen die online games spelen hebben vaak lage ping-tijden , de tijd die het duurt om een pakket te reizen over het netwerk naar uw computer . Lagere ping- tijden mogelijk online game spelers om sneller te handelen . DSL , vanwege zijn architectuur en de directe verbinding met een switch , biedt vaak sneller pingtijden dan een kabelverbinding . Kabelverbindingen ook niet bieden consistente snelheden omdat ze gedeelde verbindingen . Als veel mensen in uw buurt zijn het downloaden van grote bestanden op hetzelfde moment , het verzadigt de bandbreedte van het kabelsysteem en je kan een afname in snelheid merken. DSL , anderzijds , biedt consistente snelheden de schakelaar . Beide systemen kunnen echter worden negatief beïnvloed door gebied internetverkeer pieken , en wereldwijde en landelijke problemen en uitval .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe toegang SBC Global DSL Mai…
·Hoe maak je een RADAR Tracker …
·Hoe vindt u de naam van een ex…
·Hoe om te controleren Windows …
·Hoe te Toevoegen Error Pagina …
·Wat is een PPS Packet ? 
·Welke is beter in draadloze ne…
·Waarom heeft een fax Werk op e…
·Hoe het opzetten van een Web H…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe je WEP- of WPA-encryptie inschakelen…
Hoe het opzetten van een Actiontec GT704…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe de WEP instellen voor Actiontec Mode…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
WEP Instelling voor Comcast Wireless 
Aanbevolen Routers voor Comcast Modems 
  Netwerken Articles
·Hoe je Internet Traffic Monitor op mijn …
·Hoe om te upgraden naar IIS 6 
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
·Sony Vaio & Wireless probleemoplossing 
·Hoe maak je verbinding een DSL -modem na…
·Hoe maak je Kies een VoIP -nummer 
·Hoe te verbinden van een Mac naar een PC…
·Hoe bekijkt een Network Drive 
·Hoe te Connect My Home PC naar My Office…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com