Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Iperf Network Analysis
Vaak netwerkbeheerders moeten de kracht van een netwerk of een netwerkverbinding om ervoor te zorgen dat het werkt op maximale efficiëntie te testen . Soms is dit moeilijk omdat verschillende problemen kunnen optreden in een netwerkverbinding . Pakketten van informatie kan worden geschrapt , of de constante stroom van informatie die nodig is voor continue gegevensoverdracht kan worden onderbroken . De Iperf softwarepakket stelt netwerkbeheerders in staat om de gezondheid van het netwerk te controleren door te controleren voor een verscheidenheid van communicatieproblemen . Network Transmission Protocollen

Hoewel het misschien lijkt alsof gegevens reizen via het internet in een paar eenvoudige manieren , er zijn eigenlijk veel verschillende communicatieprotocollen betrokken . Elk protocol heeft een bijzondere manier van coderen of inkapselen van gegevens , met dien verstande dat de gegevens zijn bestemming bereikt . Sommige van deze protocollen werken samen om lagen van overdracht verantwoordelijkheid te creëren . TCP en UDP , bijvoorbeeld , zowel gegevens verzenden pakketten via netwerkverbindingen op verschillende manieren .
Jitter en Datagram verlies als Netwerkproblemen

UDP , in tegenstelling tot TCP
, niet vormen een betrouwbare methode van communicatie in dat het niet controleert de succesvolle ontvangst van een UDP pakket, genaamd een datagram . Bovendien kunnen speciale protocollen zoals spraak protocollen lijden aan wat gewoonlijk wordt aangeduid als " jitter . ' Dit betekent dat de stroom pakketten van informatie verplaatsen van een woord naar een ontvanger op een spraakcommunicatie stallen of onregelmatig , waardoor spraak-en /of video over te slaan of volledig uitgesneden .
Netwerk Throughput

De wijze waarop deze communicatie- protocollen overdracht gegevens over verschillende netwerken , samen met de eigenlijke hardware communiceren , invloed op hoe snel uitzendingen netwerken succesvol kunnen oversteken . De " throughput " van een netwerk meet alleen deze . De effectieve overdracht van gegevens via een netwerk of communicatie- kanaal , hetzij via UDP of TCP /IP -protocollen , dient als maatstaf voor de doorvoer van het netwerk . De gehele, in tegenstelling tot datagram verlies of packet regelmaat , houdt zich gewoon met de werkelijke snelheid van de succesvolle overdracht .
Iperf

Al deze factoren een rol spelen bij het bepalen van de gezondheid van een netwerk , hoewel sommige kunnen slechts op een of de ander . De " Iperf " -pakket , verkrijgbaar bij sourceforge.com , tests voor al deze gebeurtenissen . U stelt Iperf op twee computers , een als de opdrachtgever en een als de server . Dan moet je controleren door het verkeer , en gebruik Iperf om een ​​verscheidenheid of datastromen te verzenden via de verbinding tussen de twee computers . Iperf zal vervolgens toezicht voor dingen zoals jitter of afname van de overslag . De Iperf softwarepakket kunt u de gezondheid van uw netwerkverbindingen te testen en het oplossen van problemen , indien nodig .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Het optimaliseren van de DNS -…
·Hoe gratis Internet Service Pr…
·Hoe de muziek sectie op uw Fac…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe Corporate Internet Usage M…
·Hoe je eigen gratis Internet-v…
·Hoe te Private Browsing Verwij…
·Instructies over hoe Set Up ee…
·Technologie Problemen in Onlin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een Wireless Bridge 
·Hoe kan ik Zoek Network switches in een …
·Hoe stel ik mijn WiFi thuis met een draa…
·Toen ik Steek het internet kabel in de H…
·Hoe maak je een draadloze verbinding ver…
·Hoe te vergelijken DSL en kabel modem Sp…
·Hoe maak je een Port Switch Gebruik Met …
·Problemen oplossen Microsoft VPN 
·Hoe te inschakelen gratis WiFi op mijn c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com