Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe Corporate Internet Usage Monitor
Als je een internetverbinding hebt in uw bedrijf , is het zeer waarschijnlijk dat sommige van uw medewerkers zijn tijd doorbrengen surfen op het internet om persoonlijke redenen . Studies hebben aangetoond dat ongeveer 25 % van de werknemers surfen op het internet dagelijks voor niet-zakelijke doeleinden , met inbegrip van online winkelen , huizenjacht , auto onderzoek en erger . U kunt de controle over de situatie , echter , door het nemen van diverse maatregelen aan corporate internetgebruik van uw werknemer te controleren . Instructies

Train 1 uw werknemers over de donkere kant van het internet , de veiligheidsrisico's van misbruik van het internet , en de stappen die u neemt om internetgebruik te monitoren . Ook laat ze weten dat er sancties voor zakelijke internet misbruik en spellen dit uit in een schriftelijk beleid . Sommige van uw medewerkers kan zijn zich niet bewust dat wat ze doen verkeerd is , maar als ze op de hoogte zijn van de gevolgen , moeten hun gedrag te veranderen . Nadat iemand over je schouder meekijkt kan een grote afschrikmiddel om verkeerd gedrag te zijn . Kopen van 2

Installeer een internet-content -filter op uw bedrijfsnetwerk . Hier krijg je een filter dat een abonnement draagt ​​en voert automatische updates aan de database van de sites en categorieën . Met een dergelijk platform , kunt u websites blokkeren op categorie , zoals sport sites, vastgoed sites en persoonlijke e-mail sites. Dat laatste is belangrijk omdat , terwijl u kunt de zakelijke e-mail server te controleren , is het bijna onmogelijk om te controleren wat uw medewerkers uit te sturen via hun persoonlijke e-mailaccounts . Beoordelen de logs van het filter op een periodieke basis en actie te ondernemen wanneer er een overtreding plaatsvindt .
3

Installeer een internet- firewall op uw netwerk . Een firewall kunt u bepaalde soorten verkeer , zoals peer - to-peer ( P2P ) en File Transfer Protocol ( FTP ) te blokkeren . Beide protocollen vormen hoog beveiligingsrisico's op uw bedrijfsnetwerk en informatie . Daarnaast is er een firewall werkt op zowel inkomende als uitgaande verkeer , zodat u uw netwerk te beschermen tegen inbraak en voorkomen dat uw medewerkers uit zetten van het bedrijf in gevaar .
4

Loop rond en bezoek uw medewerkers in hun werk gebieden . Het " beheer door rond te lopen " , of MBWA , is zeer effectief , en als je mensen niet weten wanneer een manager gaat worden laten vallen door , of rustig lopen achter hen , zijn ze meer kans om voorzichtig te zijn over hoe ze besteden hun tijd op de corporate internet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Internet -instellingen voor ee…
·Mijn Windows Verkenner staat m…
·Verwijderen van een bestaande …
·Hoe de bandbreedte gebruikt op…
·Wat zijn de Comcast DNS-server…
·Uitleggen Proxy Server 
·Hoe maak je een netwerk Bottle…
·Hoe uw eigen SSL Certificaat Z…
·Hoe maak Hulu sneller laden 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Dish Bu…
·Hoe maak je een computer router installe…
·Hoe maak je een Driver In een Network Bo…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G gebruiken …
·Hoe permanent te blokkeren van een websi…
·Wat is WPA2 beveiliging? 
·Hoe kan ik vrienden maken op een Network…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless router e…
·Verbinding maken met Cisco PIX Met de Op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com