Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Uitleggen Proxy Server
Een proxyserver beschermt andere computer door vertegenwoordigen zichzelf als die computer . Dat is , Computer A contacten computer B , maar Computer C grijpt zonder computer Een beseffen is niet te maken met computer B. In een netwerkverbinding , een klantencontacten een server om een ​​bron te vragen . Er zijn twee types van servers - die cliënten te beschermen en die servers te beschermen . Forward Proxy Server

De forward proxy -server beschermt de client . Het presenteert verzoeken aan een server voor rekening van de klant , ontvangt de respons en levert vervolgens de vereiste middelen om de klant . Deze dienst is geïmplementeerd in een aantal verschillende manieren. De eerste methode vereist dat de proxy- adres in de netwerkinstellingen van de configuratie van de browser in te voeren . Zodra dit is ingesteld, wordt alle verkeer van de browser niet naar de in de adresbalk van de browser ingevoerde adressen , maar in plaats daarvan zullen ze naar de proxy -server met het gewenste adres als parameter worden gepresenteerd. De andere methode is voor de gebruiker om een proxyserver website bezoekt en het adres van de gewenste bestemming . Deze methode stelt de gebruiker om een proxy gebruiken voor een specifiek bezoek en al het andere verkeer te houden van zijn browser vrij van proxy -diensten .
Doel

meeste implementaties van proxy
servers zijn zakelijke . De netwerkbeheerder stelt alle browsers in het bedrijf om het verkeer te sturen naar het bedrijf proxyserver . De proxy -server kan vervolgens implementeren bedrijfsbeleid over de toegang tot het internet . De proxy is geconfigureerd met een lijst van verboden websites, die een expliciete lijst kan zijn , of een patroon , zodat elke website naam met een bepaald woord wordt geblokkeerd . Evenzo kan de inhoud van de geretourneerde webpagina worden gecontroleerd op verboden woorden . De proxyserver fungeert ook als een firewall en blokkeert alle programma's die een website zou kunnen proberen om te downloaden op een client computer . Het bedrijf proxyserver maakt alle toegang tot het internet en levert vervolgens de inhoud naar de aanvrager op een aparte aansluiting . De proxy kan ook gegevens ontvangen van een bepaalde website op te slaan als het merkt dat het dezelfde pagina vaak wordt opgevraagd . Het levert dan is de pagina uit zijn eigen geheugen , dus het versnellen van responstijden .
Reverse Proxy Server

De reverse proxy server ontvangt verzoeken namens een server . Het verwijst vervolgens naar de server om de gevraagde informatie te verzamelen en dan levert deze informatie rechtstreeks aan de klant . De klant weet het niet te maken heeft met een proxyserver . Net als bij de forward proxy -server , de reverse proxy server bespaart ook - of " caches " - regelmatig gevraagde informatie , zodat het kan een antwoord te leveren zonder verwijzing naar de server
Bescherming
.

Reverse proxy servers
beschermt servers tegen infectie , van denial-of - service-aanvallen en ook van overbelasting door reguliere verkeer . Wanneer een website heeft deze vraag , het moet een reeks servers aan alle verzoeken te voldoen , de reverse proxy -server biedt een ingangspunt met een IP-adres of webadres . De proxy verdeelt vervolgens binnenkomende aanvragen tussen de cluster van servers wordt bewaakt . Dit heet load balancing . De load - balancing proxy ook caches en ook beschermt de servers tegen kwaadaardige aanvallen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je je Facebook Presence Ve…
·Wat zijn HTTP Proxy's ? 
·Verbinding maken met de Road R…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Verschil tussen NAS en SAN Sto…
·Zal Draadloos internet kaarten…
·Wat betekent . Ac Mean op een …
·Ghost Blogger Definition 
·Hoe je erachter Fake 's op Fac…
  Related Articles
Hoe maak je een SSH server draaien op ee…
Hoe maak je een internet server te vinde…
How to Set Up een Wireless Printer Serve…
Wat is een draadloze printserver ? 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
Zal een Wireless Router Work Als Print S…
Uitleggen Wireless Computing 
Hoe het opzetten van een server naar een…
Hoe maak je verbinding een D Link Dpr 12…
  Netwerken Articles
·How to Get & Vind een Cisco PIX Serienum…
·Waarom een computer kan geen verbinding …
·Hoe maak je een Video Conferencing Syste…
·Hoe krijg ik Online Met Tomato firmware?…
·Hoe weet ik of ik kan krijgen Wireless B…
·Verschil tussen 5 & 6 Ethernet -kabel 
·Hoe te Tiny Etiketten maken 
·Hoe maak je een Token Ring- netwerk op t…
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com