Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te ProCurve Manager gebruiken
ProCurve Manager is een toepassing ontworpen door Hewlett - Packard voor het beheren van computernetwerken van verschillende grootte . Onder zijn kenmerken zijn auto-discovery van netwerkapparaten en monitoring van de apparaten in het netwerk . Als je net begonnen met het platform , betrekken de eerste stappen het opzetten van het programma op uw computer . Van daaruit heb je een groot aantal opties voor het toevoegen en het bijhouden van de apparaten aangesloten op uw netwerk . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw server computer heeft de capaciteit om ProCurve Manager goed te werken . De specificaties van de server computer is afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten , maar over het algemeen , een kleine tot middelgrote netwerk van maximaal 250 apparaten zal een recente versie van Windows , een 2GHz Pentium IV -processor , 1 GB RAM en minimaal vereist 10 GB vrije schijfruimte . Voor netwerken groter dan dat , zul je meer RAM en meer vrije schijfruimte nodig , dus zorg ervoor dat de ProCurve Manager installatie gids voor meer informatie check voor uw situatie . Kopen van 2

Plaats de installatie- cd - rom in de computer en volg de aanwijzingen van de installatie- wizard om PCM te laden op uw computer . De installatiewizard zal u een aantal aanwijzingen voor configuraties die specifiek zijn voor uw netwerk wensen te geven , gebruik je de installatie handleiding die bij de cd - rom kwam om ervoor te zorgen dat je de juiste configuratie voor uw netwerk te selecteren. Tegen het einde van het installatieproces , zal de installatiewizard u een " Pre - Install Samenvatting " een overzicht van de configuratie te geven , lees deze zorgvuldig door voordat u op
3

" Install ". Registreer de software op de ProCurve login webpagina My . Klik " Hier registreren " om een ProCurve -ID en wachtwoord te krijgen , klik op "Verzenden ", en volg de aanwijzingen om uw versie van de software te registreren . Je moet handig de registratie ID vinden op de achterkant van je installatie-cd , evenals de installatie Identifier nummer , die u kunt vinden vanaf venster "Licentieovereenkomst " het Preferences -menu 's bij PCM is geopend hebt . Klik op " Generate License " voor een licentiesleutel die u in het venster Licensing kunt invoeren binnen het programma .
4

gebruikers toevoegen aan uw netwerk door hun IP-adressen toe te voegen aan het programma " access.txt " ; bestand . Open het menu " Computer " , selecteer " Program Files ", " Hewlett - Packard , " dan " PNM . " Selecteer " Server " en vervolgens " Config . " Het gebruik van een teksteditor zoals zoals Kladblok of WordPad , voert u de IP-adressen van de apparaten die u wilt toevoegen aan het netwerk met een IP -adres per regel . Sla het bestand op als u klaar bent , moet de veranderingen van de server onmiddellijk bijgewerkt.
5

Klik op de " Gebruikersaccounts beheren " in de werkbalk aan de bovenkant van de PCM -interface om te beginnen met het toevoegen van nieuwe gebruikersaccounts het netwerk . Wanneer u klikt op het pictogram , kunt u wachtwoorden instellen en bepalen de beveiligingsniveaus voor de gebruikers in uw netwerk .
6

Klik op het pictogram " Policy Manager " uit de werkbalk PCM om het beleid creëren voor uw netwerk , zoals het beperken van bepaalde sites of het plannen van regelmatige updates .

beoordeling 7 de " Audit Log " icoon uit de werkbalk PCM aan de veranderingen die gebruikers hebben gemaakt om de verschillende apparaten te controleren . De Audit Log kunt u om te leren welke soorten wijzigingen zijn aangebracht , toen ze werden gemaakt en die ze maakte .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je DSL Setup 
·Hoe maak je een Cat 5 fitting …
·De voordelen en nadelen van ee…
·Hoe maak je een Crossover Cabl…
·Hoe maak je een gedeelde map o…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe de Linksys Wireless - G PC…
·Hoe Hook Up Leviton gateway-ro…
·Verbinding maken met een Wi - …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het opzetten van een netwerkverbinding m…
·DNS Lookup Procedures 
·Hoe kan ik bestanden delen tussen comput…
·Hoe maak je een VeriSign PKI Implementer…
·Verschil tussen reguliere High Speed ​​&…
·Wat 6 hardware componenten worden gebrui…
·Hoe maak je een telefoon Wire Run op een…
·Hoe je gestolen laptops Track Met een MA…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop voor Wirele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com