Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van Internet Bankieren
Internet bankieren is meer verspreid dan ooit tevoren . Met miljoenen mensen toegang tot het internet via breedbandverbindingen thuis , velen ontdekken hoe gemakkelijk en efficiënt het is om de bank online . Internet bankieren is zeer goedkoop , die mensen die proberen om geld te besparen aantrekt . Met Generatie Y ingesteld om het personeelsbestand in te voeren in steeds grotere aantallen , zal internetbankieren worden ervaren gestage groei in de komende jaren . Verhogen van Thuis breedbandverbindingen

groei van het aantal mensen in de VS hotels met toegang tot breedbandverbindingen heeft internetbankieren veroorzaakt te bloeien . Volgens een enquête van het Pew Internet & American Life Project in 2005 , ongeveer 14 miljoen mensen opgespaarde online in 2000 , maar dat aantal gestegen tot 53 miljoen in 2005 . Een studie uitgevoerd door Harris Interactive in 2009 toonde aan dat 70 miljoen mensen werden met behulp van bancaire diensten online . Als meer mensen verhuisd van dial - up toegang tot breedband , het aantal mensen dat online bankieren toegenomen. Snellere internetverbindingen faciliteren online banktransacties .
Gemak

De meerderheid van de mensen bankieren online willen rekeningen te betalen op websites van hun bancaire instellingen ' , opiniepeilingen suggereren . In een onderzoek uitgevoerd door Harris Interactive in 2009 , 79 procent van de respondenten zei dat ze vond het betalen van rekeningen online omdat het sneller dan andere betaalmethoden was ; 71 procent zei dat het gemakkelijker was dan het betalen met een cheque . Dit is gunstig voor banken geweest , omdat de enquête bleek ook dat mensen die online bankieren hebben meer kans om te blijven zaken doen met hun banken .
Cost

de lage kosten van internet bankieren heeft veel online gebruikers . Online transacties werden in eerste instantie aangeboden voor een kleine vergoeding , maar nu diensten zoals het betalen van rekeningen online en overschrijvingen zijn gratis . Gebruik te maken van deze diensten bespaart ook online gebruikers een aanzienlijke hoeveelheid geld , omdat ze niet meer hoeft te betalen voor postzegels , enveloppen en andere mailing benodigdheden in verband met het betalen van rekeningen via de post .
Generatie Y < br >

de toenemende aanwezigheid van generatie Y - mensen tussen de 18 en 29 - in het personeelsbestand zal ook leiden tot een toename van het aantal mensen dat online bankieren . Een studie door Forrester Research publiceerde in 2009 voorspelde dat de leden van deze generatie zou goed zijn voor ongeveer 40 procent van internetbankieren gebruik door 2014 . Volgens het rapport , " [ zij ] betroffen voornamelijk de gebruikers van individuele studenten leningen, credit cards , en Biller -direct factuur betalingen , " maar ze zullen steeds meer behoefte aan de online diensten die worden aangeboden door banken als ze in het personeelsbestand .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe upload ik meerdere foto's …
·De voordelen van een schakelaa…
·Hoe vindt Mijn Voorkeur DNS 
·Belkin router Instellingen voo…
·Wat is bidirectionele communic…
·Zelfgemaakte WiFi Antenna Boos…
·Hoe maak ik Implementeer een w…
·Hoe maak je een High Gain Omni…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe te Tafelkleed Fuzz Get Off the Table…
·How to Set Up een Westell Router 
·Wat zijn de effecten van VoIP op de hede…
·Hoe maak ik een netwerk tussen twee comp…
·Wat is het computerbeeld Management? 
·Hoe de VPN-verbinding Groepsbeleid 
·Hoe om bestanden te delen Van Mac Snow L…
·Hoe opzetten van uw eigen Web Proxy 
·Hoe maak je een backlink krijgen van Fac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com