Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom wordt mijn computer Zeg altijd kan server niet vinden ?
Als je surfen op het internet en voortdurend het ontvangen van een " kan server niet vinden 'of' Server DNS niet gevonden " fout , zijn er een aantal dingen die kunnen worden voorkomen u van het bereiken van de site die u wilt bezoeken . Een " kan server niet vinden " fout is meestal het gevolg van een fout op de server van de website die u wilt bezoeken , maar af en je zult het foutbericht weergegeven wanneer uw computer een probleem . Geen Internetverbinding

Als u niet over een actieve internetverbinding beschikt , zal uw computer niet in staat zijn om de server het wil lokaliseren . Controleer of de Ethernet -kabels aangesloten op uw computer en zorg ervoor dat ze zijn aangesloten op de Ethernet-poorten van uw computer en uw modem . Als u een draadloze internetverbinding kunt gebruiken , zorg ervoor dat uw computer is verbonden met het draadloze lokale netwerk .
ISP is neer

Als de verbindingen van uw computer zijn fijn , kan uw Internet Service Provider ( ISP ) worden ervaren een storing . Als uw ISP down is , zal het niet in staat om uw computer rechtstreeks naar de sites die u wilt bezoeken . Bellen met de klantenservice van uw ISP en hen vragen of er een storing in uw regio . Als er een storing , moet u wachten tot dienst is hersteld voordat u het internet kunt surfen .
Host server is neer

Veel & ldquo , kan server niet vinden ' fouten optreden wanneer de server die de website die u wilt bezoeken crasht of wordt stilgelegd voor onderhoud gastheren . Wanneer een server offline is , kan de computer niet worden aangesloten op het en het kan de website die u wilt bezoeken niet weergegeven . Grote websites en corporate webpagina's geld verliezen wanneer hun websites zijn niet beschikbaar, dus de meeste onderhoud zal een relatief korte tijd om te presteren te nemen of zal laat worden uitgevoerd op de avond toen de meeste bezoekers zijn slaap . Wacht 20 tot 30 minuten als u vermoedt dat de host- server down is , en dan proberen om de website opnieuw bezoekt .
Wrong Adres

Als u het verkeerde adres in te voeren in de adresbalk van uw webbrowser , zal het niet u naar de website die u wilt bezoeken . Als een website niet bestaat , zal uw browser een " kan server niet vinden " fout terug . Controleer de door u in de adresbalk van typefouten te voorkomen dat deze fout ingevoerde adres .
Browserveiligheid Kwestie

Soms , uw webbrowser zelf een fout heeft begaan . Updates uitgebracht voor uw browser kan onbedoeld leiden tot een " kan server niet vinden " fout op bepaalde websites . Sites die SSL- beveiligingscertificaten gebruiken, kunnen ook problemen in zowel Internet Explorer en Mozilla Firefox veroorzaken . Fouten veroorzaakt door de Internet browser zijn zeldzaam , dus check de steun documentatie van uw browser om te bepalen of uw browser een fout heeft begaan .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat betekent het downloaden ei…
·Wat is een Description Tag ? 
·Hoe te Cache Files Clean 
·Hoe je niet delen Pagina's in …
·Hoe Vergelijk Rural High Speed…
·Telecommunicatie protocollen 
·Problemen met DNS 
·Wat doet een server Hangup Mea…
·Hoe te autoriseren De DHCP Ser…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Waarom is mijn Time Warner Internet Inco…
·Toegang krijgen tot een AT & T 2 - Wire …
·Het automatisch laden DHCP op Netgear 
·Hoe kan ik een PS3 Slim Laptop Bouwen 
·Wat zijn Cat 5 Ethernet -kabels ? 
·Verschillen tussen Ooma & MagicJack 
·Wat is bidirectionele communicatie 
·Hoe kan ik een Indoor Antenna Stronger Z…
·Hoe te berekenen Wildcard 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com