Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Computer Networking Secrets
Computer netwerken kan lijken zo eenvoudig als het versturen van een man op de maan voor de beginnende computergebruiker . Als het gaat om het aanpakken van een computer netwerk , kan de taak ontmoedigend lijken en je willen dat je iets anders , maar dit deden . Echter, veel computernetwerken geheimen zijn common-sense ideeën die kunnen helpen bij het opzetten van een netwerk thuis of op kantoor . Creëer een netwerk Fact Sheet

Creëer een netwerk factsheet die u en anderen kunnen verwijzen wanneer er een behoefte aan technische ondersteuning . Volgens For Dummies , dient de informatie op de factsheet informatie bevatten over de netwerkservers , netwerkserver namen , het IP-adres , de hostnaam en eventuele behulpzaam beschrijvingen. Record gebruikers-ID's ( houd de wachtwoorden in een aparte , beveiligde locatie ) , de domeinnaam , WAN of het IP- adres van de router , IP- range , standaard gateway en het subnet mask .
Geen Cat 5 of Cat 6 kabels ? No Problem .

Als je poorten opgezet in een huis of kantoor , maar niet over Cat 5 of Cat 6 -kabels ( twee categorieën cijfer draad gebruikt voor ethernet aansluitingen en een afkorting van de categorie ) , kunt u een netwerk op te bouwen met bestaande wisselstroom bedrading of een telefoonlijn . Het opzetten van een netwerk op deze manier misschien niet zo snel als het hebben van een draadloos netwerk , maar is veiliger en gemakkelijker te installeren . Voor Dummies rapporten die netwerken opzetten met een AC- netwerk of telefoonlijnen zijn veiliger omdat het moeilijk is voor mensen buiten uw huis of kantoor om de overdracht van gegevens onderscheppen .
Bouw een ad - Hoc draadloos netwerk

Volgens Hardware Secrets ( zie bronnen ) , kunt u geld besparen en bouw je eigen draadloze netwerk zonder gebruik te maken van een draadloze breedband router of access point als u Windows Vista . Om dit te doen , moet je een draadloze netwerkkaart die overeenkomt met de snelheid van uw internetverbinding voor elke computer aanschaffen en installeren . Vervolgens configureert u de host- computer of een computer die breedband internetverbinding heeft . Zorg ervoor dat het IP -adres is in de 192.168.0 192.168.1 om bereik en mogelijk WPA2 door het beheer van de netwerken door middel van het menu Configuratiescherm . Kies de optie om een ​​netwerk toe te voegen en klik op de optie " Maak een ad hoc -netwerk . " Stel de eigenschappen van uw netwerk , het waarborgen van het type beveiliging is " WPA2 - Personal " en sla het netwerk wanneer u klaar met deze sectie. Het enige wat je nog hebt om te doen is te klikken op de optie "Turn on Internet verbinding delen " en sluit de andere computers in het netwerk om draadloze netwerk van de hostcomputer .
Wanneer de Network is Omlaag < br >

Wanneer uw computer het netwerk down is , in plaats van het sleutelen aan het, probeer het opnieuw opstarten van het door het uitschakelen van alle computers en elektronische apparaten aangesloten op het. Sluit vervolgens de router en de doos van de kabel of telefoonbedrijf gaf je toegang tot het internet mogelijk te maken. Wacht vijf minuten en zet het apparaat aan de kabel of telefoonbedrijf je gaf , schakel de router vijf minuten na dat . Vijf minuten na het inschakelen van de router op , het opstarten van uw computers een voor een .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een URL toevoegen …
·Hoe te Firmware uploaden naar …
·Hoe om te netwerken met andere…
·Hoe maak je een netwerk IP Mon…
·Hoe Set Up een website in een …
·Hoe de Unified Messaging URL w…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Verbinding maken met andere co…
·Basic Cable & Internet pakkett…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe Network Through Power Lines 
·USB Jump Drive Levensverwachting 
·Hoe te wijzigen Uw WEP en SSID 
·Hoe om te controleren op de beschikbaarh…
·Hoe plan een server Kamer 
·Hoe maak je een NIC Card kopen 
·Hoe te registreren VNC service 
·DMZ Protocol 
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com