Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik contact opnemen een familielid Door middel van een computer met een webcam ?
Het internet heeft het zo gemaakt dat de afstand is niet echt een factor voor het in contact blijven visueel . Als je ver van huis , of gewoon het gevoel dat een bezoek met een geliefde , een computer en een webcam - samen met een internetverbinding - toestaan ​​om elkaar te zien als je communiceert . Kies gewoon een webcam en selecteer een instant messenger service , dan contact op met uw geliefde. Aansluiten van een microfoon en luidsprekers , en het is zelfs beter dan de telefoon . Zal je bijna zweren dat je er met hen. Instructies

Hook 1 een webcam tot uw computer , tenzij er al een vooraf geïnstalleerde camera ( dit komt vaker voor bij nieuwere laptops ) . Steek de webcam aan op de USB -poort op uw computer toren of laptop , volgens de instructies van het product . Algemeen het besturingssysteem van uw computer zal je webcam herkennen , installeren en formatteren voor gebruik automatisch . Kopen van 2

Test uw webcam om ervoor te zorgen dat het goed werkt . Klik op de link die de webcam software geïnstalleerd op uw computer geactiveerd wanneer u uw webcam geïnstalleerd - het algemeen te vinden , hetzij op uw bureaublad of in uw programma bestanden , onder het menu 'Start' op uw computer . Of gebruik een webcam testdienst ( zie bronnen ) .
3

Selecteer een instant messenger programma te gebruiken voor uw video chat . Sommige van de meer populaire keuzes omvatten Yahoo , Windows Live , AOL en Skype . Er zijn ook betaalde diensten als u verkiest. Ga naar de startpagina van uw gewenste service en zich aanmelden voor een account en volg de instructies om de messenger -service downloaden en installeren op uw computer .
4

Klik op de koppeling of het pictogram vertegenwoordigt onmiddellijk uw messaging- programma - doorgaans te vinden op het bureaublad en in de programmabestanden , onder het menu van uw computer op "Start" - om de boodschapper te voeren . Meld u aan , met behulp van uw gebruikersnaam en wachtwoord , zodat chatten .
5

mensen toe met wie je wilt kunnen om te chatten met je vrienden lijst op de boodschapper . Kijk voor de optie ' een contact toevoegen " - dit is vaak te vinden in zowel de werkbalk aan de bovenkant van de boodschapper , samen met in de lijst met contactpersonen veld zelf . U kunt zelfs in staat om een ​​chatvenster te openen zonder het toevoegen van uw geliefde om je messenger . Maar ze toe te voegen is beter als het programma zal ze opslaan , zodat u hun naam te starten in de toekomst te klikken .
6

Volg de aanwijzingen op het scherm in de contactinformatie voor uw geliefde in te vullen . Vul het contactformulier toevoeging dan wachten voor uw geliefde op de uitnodiging om uw messenger lijst te accepteren .
7

contacteren je geliefde als je wilt chatten . Selecteer uw geliefde naam op uw messenger contactlijst en opent een chatbox om contact te initiëren . Kijk voor de mogelijkheid om video- chat starten - soms aangeduid als " plaats een oproep " - doorgaans te vinden zowel op het scherm in je chatbox als op de top van het messenger programma zelf , onder het " Options ", "Acties " of "Tools" menu .
8

Stel de camera , als nodig , zodat uw geliefde heeft een goed zicht op je . Positionering en focus zijn kritiek aan waardoor ze om je te zien . Zet het volume van uw luidsprekers en microfoon , indien van toepassing , om te helpen bij audiokwaliteit . Zorg ervoor dat er genoeg licht voor hen om je te zien als goed. Begin chatten als je klaar bent .
9

Sluit de doos boodschapper als u klaar bent chatten . Dit zal uw webcam ook uitschakelen . Uitgang naar uw tijd te vullen met je geliefde . Voel je vrij om de volgende keer zie je je geliefde de status toont ze beschikbaar zijn om te praten , of laten vooraf ingestelde tijden om samen door te brengen chatten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te om Setup een XLink Kai 
·Hoe maak je een iPhone synchro…
·Hoe te berekenen Duurzaamheid 
·Wat is een Wireless LAN-kaart …
·Hoe Set Up Linksys G Werken me…
·Hoe maak ik een e-mailadres op…
·Hoe maak je een Side Smile Maa…
·Hoe te Directe links naar URL'…
·Hoe de geschiedenis verwijdere…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren Uw IP-adres op Mac…
·Hoe maak je een wachtwoord op mijn Belki…
·Hoe maak je een draadloze verbinding voo…
·Hoe de DNS Resolve Test 
·Hoe de Netgear 834G router gebruiken 
·Hoe te herstellen Cisco Producten 
·Wat gebeurt er als een U Steek een Cat 5…
·Hoe kan ik Windows XP configureren voor …
·Wat betekent * 99 Mean in Voice Over IP …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com