Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een iPhone synchroniseren met uw Outlook-agenda of Google Calendar
Met iTunes kunt uw iPhone synchroniseren met uw Outlook-agenda , net als met uw contacten . Het is ook eenvoudig om uw Google- agenda synchroniseren met uw iPhone , zeker als je iCal gebruiken . Lees verder om te leren hoe je een iPhone met uw Outlook-agenda of Google agenda synchroniseren . Instructies
Synchroniseer uw iPhone met uw Outlook-agenda Met iTunes

Open iTunes 1 en controleren om ervoor te zorgen dat u de meest recente versie . Doe dit door te klikken op "Help " en dan klikken op " Check for Updates . " Kopen van 2

Gebruik de kabel die bij je iPhone om het rechtstreeks aansluiten op uw computer . Dit wordt automatisch gestart iTunes . Selecteer " iPhone " uit de iTunes- bronlijst . Klik op het tabblad ' Info ' in iTunes .

Klik 3 op de optie "Synchroniseer Outlook-agenda's " . Klik op " Apply " in de rechterbenedenhoek van het scherm . Uw computer zal nu synchroniseren met je iPhone op basis van uw instellingen .
Synchroniseer je iPhone met je Google Agenda gebruiken iCal

Sign 4 bij uw Google- account en ga naar je Google kalender pagina. In de linkerbalk van de pagina , klikt u op de neerwaartse pijl die naast de agenda die u wilt synchroniseren . In het drop - down menu , klik op " Deze agenda delen . "
5

Klik op het tabblad " Kalender Details " . Vervolgens scroll naar beneden naar de sectie " Prive -adres ' vinden aan de onderkant van de pagina . Klik op de groene knop " ICAL . " Dit zal een pop - up venster dat de URL met het prive-adres voor uw agenda heeft geopend . Dit adres moet nooit worden gedeeld met iemand anders , want het geeft volledige toegang tot uw Google- agenda . Markeer en kopieer deze URL naar je klembord ( "Control + C " )
6

Start uw iCal- applicatie uit je Dock . Ga naar " Kalender " in het bovenste menu , en klik vervolgens op ' Inschrijven '. Plak de URL van uw klembord hier ( "Control + V " ) in het pop - up dialoogvenster . Klik op de knop 'Abonneren' . Dit zal uw iPhone abonneren op uw Google- agenda en zal een informatie- venster te openen .

Type 7 een naam en beschrijving voor de kalender in de daarvoor bestemde lege velden . Als u niet wilt dat het "Alarmen ", " Attachments " en /of " To Do Items" van Google importeren , controleer dan het vakje naast de optie /s die je niet wilt .
8

Kies een tijdsinterval uit het drop-down box label " Auto -refresh . " Dit zal de frequentie waarmee iCal zal vernieuwen Google kalender .
9

Klik op de knop " OK " te bepalen. Uw Google- agenda zal nu in het linker paneel van uw iCal-venster worden vermeld . Nu de volgende keer dat je iPhone synchroniseert , het zal al uw Google-agenda gebeurtenissen bijwerken.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe internet de snelheid te ve…
·Hoe te verwijderen van een VLA…
·Waar vind ik Proxy websites ? 
·Hoe te FootCandles converteren…
·Printers die werken met Citrix…
·Hoe te verbinden met het inter…
·Hoe u een proxy -server IP zoe…
·Hoe maak je een MTU -kabel voo…
·Definieer IP Beveiliging 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet- hub installere…
·Hoe maak je een Verizon USB760 Problemen…
·Hoe je poorten openen op een D - Link DI…
·Hoe maak je een statisch IP-adres gebrui…
·Hoe te installeren SNMP Services op een …
·Hoe de Password Reset op een DeskPorte W…
·Hoe maak je een PC inbelmodem Installeer…
·Wat is een PXE boot server? 
·Wat doet een USB -poort eruit? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com