Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
VoIP Implementatie Checklist
Voice over Internet Protocol is een configuratie waarin spraak-en data-applicaties worden gebruikt via het internet . Veel callcenters zijn overgestapt van vaste telefoon PBX - gebaseerde configuraties om met behulp van het internet voor hun spraak-en data zakelijke behoeften . VoIP wordt gemeld goedkoper dan de gemiddelde PBX gebaseerd systeem . Voor bedrijven die overwegen de overstap naar een voice gebaseerd netwerk , kan een VoIP- implementatie checklist te helpen bij het bepalen van het juiste type systeem en VoIP- configuratie. Audit

Voordat een VoIP- systeem wordt geïmplementeerd of opgewaardeerd , een organisatie voert meestal een informatiesystemen audit . Auditchecklijsten betrekking tot VoIP -mailadres items zoals beveiliging , applicatiebeheer en transactiebeheer . Audits kunnen ook het management assisteren bij het opzetten van strategieën , doelstellingen en doelen aanpakken hoe een VoIP- systeem zal voldoen aan de behoeften van het management , eindgebruikers en klanten .
Needs Assessment

een indicatiestelling is een onderdeel van een VoIP- checklist die service en apparatuur behoeften adressen . Bijvoorbeeld , kan het type internetdienst protocol afhangen van hoe veel telefoons en computer -terminals zal worden ondersteund door VoIP . Een evaluatie van de behoeften is ook van mening bandbreedte tarief behoeften tijdens piek -activiteiten , beheer en monitoring behoeften door middel van VoIP - based utility software en bandbreedte toegepast op video-conferencing .
Cost Analysis

de kostenanalyse deel van de checklist geeft een overzicht van vragen met betrekking tot de verdeling van de fiscale middelen om een ​​optimale VoIP-netwerk te bereiken . Na een evaluatie van de behoeften , kosten analyse richt zich op de uitgaven voor het upgraden van een netwerk , de kosten van extra apparatuur ( computers , telefoon en servers ) , het onderhoud van het VoIP-netwerk en de opleiding van werknemers . Sommige items die kostenanalyse van invloed zijn oproep spaargeld - hoeveel het kost om te bellen en te ontvangen via het VoIP -systeem - . Verwachte besparingen op de operationele kosten en het rendement op investeringen
Vendor Analysis

de leverancier analyse gedeelte van de VoIP- implementatie checklist meet de effectiviteit van een bestaande of een nieuwe leverancier die VoIP-diensten . Vragen stellen het percentage " uptime " terwijl VoIP toepassingen worden gebruikt op het systeem , ondersteuning van de leverancier van software en hardware in sommige gevallen , als de verkoper levert een client /server - configuratie voor VoIP telefoons en computers , en vroegere beoordelingen van de verkoper dienst met betrekking tot customer support en helpdesk activiteiten .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een ViaTalk PAP2T …
·Hoe uw modem converteren naar …
·Hoe te Avaya 4690 Configure 
·Hoe maak ik een 7916 -uitbreid…
·Hoe te Ventrilo Test 
·Mijn magicJack telefoonnummer …
·Grote voordelen van VoIP 
·PC naar PC Video Phone Dienst 
·PBX Vs . VoIP 
  Related Articles
Wat is Wireless VoIP ? 
Implementatie van een Wireless LAN 
Hoe te Netnummer van uw keuze met behulp…
Hoe te InnoMedia VoIP kopen 
Hoe te Vonage kopen VoiP 
Hoe te Caller ID Krijg met VoIP 
Hoe te Doorschakelen Krijg met VoIP 
Hoe te Uw VoIP Phone Anywhere 
Hoe te gebruiken Packet8 VoIP-dienst 
  Netwerken Articles
·Hoe de Linksys Draadloze Adapter WMP54G …
·Hoe te WebLogic Test 
·Wat is een LAN -netwerk ? 
·How to Set Up een router creëren 
·Hoe maak je een wachtwoord voor een Veri…
·Hoe kan ik mijn WPA wachtwoord Uittrekse…
·Sluit een RT31P2 een WRT160N Tweede Rout…
·Kenmerken van Bluetooth & Haar Challenge…
·Hoe te Formulieren - Based Authenticatio…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com