Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Mijn magicJack telefoonnummer werkt niet
De magicJack dienst is ontworpen voor het gemak en draagbaarheid . Door het aansluiten van de magicJack dongle op elke compatibele computer met een internetverbinding , kunt u bellen met een traditionele telefoon of een headset met behulp van uw computer te maken - alles voor een jaarlijkse abonnementsprijs . Als uw telefoonnummer niet meer werkt , kan het een hardware of service gerelateerde problemen die snel verholpen worden . Dienst Issues

MagicJack
is een jaarabonnement dienst , niet een eenmalige vergoeding . Als uw magicJack nummer net gestopt met werken , zorg ervoor dat je eerste dienst niet is verstreken en dat u het hebt verlengd voor een extra jaar . Uw serviceprovider kan door in te loggen op uw magicJack account online en ga naar het tabblad ' Mijn abonnementen ' worden verlengd . Abonnementen worden gekocht in een van beide een - of stappen van vijf jaar . Als u niet de service wilt verlengen , wordt u niet in staat zijn om gesprekken via magicJack verzenden of ontvangen.
Internet problemen

Uw Internet moet actief zijn voor de magicJack dienst te werken , zoals de hele dienst is online gebaseerd . Controleer of de computer een actieve internetverbinding , en dat uw modem , router of beide juist zijn aangesloten . Controleer alle kabels op beschadigingen of losse verbindingen . Als uw internetprovider is losgekoppeld , stroom uit en zet uw modem en router. Contact op met uw ISP ( Internet Service Provider ) om te bepalen of er een storing in uw regio .
Computer Problemen

Controleer
dat de magicJack is aangesloten op uw computer . Uw computer moet zijn ingeschakeld en actief de magicJack software om gesprekken te verzenden en te ontvangen . Als uw computer is gegaan in de slaapstand of uitgeschakeld , of als u per ongeluk de software gesloten is , zal uw nummer niet gebeld worden . Deze gesprekken zullen gaan naar uw magicJack voicemail , of om uw doorschakelnummer als je set up call forwarding via magicJack . Ook in gedachten houden dat je niet kunt gebruiken magicJack op computers met Linux , dus als je een recente besturingssysteem wijziging kan dit de oorzaak van uw wee . Als u gebruik maakt magicJack Plus je hoeft niet naar de dongle op uw computer aansluiten , maar het zal moeten worden aangesloten op een stopcontact en uw router via een Ethernet -kabel .
Phone Kwesties

Het probleem kan zijn met je fysieke telefoon . Zorg ervoor dat het snoer tussen je telefoon en je magicJack dongle is niet langer dan zes meter , goed is aangesloten op zowel de dongle en de telefoon en dat er geen schade aan uw snoer . Verwissel andere telefoon snoeren en ontvangers om te bepalen of die u toelaat om toegang tot uw magicJack service. Controleer ook of uw magicJack dongle niet is beschadigd ; schade aan uw dongle kan veroorzaken te stoppen met functioneren

.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Ventrilo Admin Tricks 
·Mijn Ventrilo PTT werkt niet m…
·Ik kan geen verbinding met een…
·Hoe maak je een telefoon Onlin…
·Hoe je VoIP 
·Hoe je problemen met VoIP Prob…
·Hoe hebben Voicemail voor een …
·Hoe maak je een VoIP Project M…
·Hoe maak je een gratis Teamspe…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·De voordelen van de Ring Network Topolog…
·Hoe Security Settings Controleer voor Wi…
·Hoe je VoIP Credit 
·Het verschil tussen UTP en STP kabel 
·Hoe maak je een Comcast modem resetten N…
·Waarom is Acces Denied aan mijn USB ? 
·Hoe je DNS-fout 80710102 Fix 
·Hoe vindt u uw Outside IP-adres 
·Best Practices voor Firewall Rules 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com