Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Lijst van VoIP Service Providers
VoIP , of Voice Over Internet Protocol , is een proces dat wordt gebruikt voor berichten die worden overgedragen via het internet in plaats van het standaard telefoonnetwerk . Internet telefoongesprekken worden omgezet van een analoog formaat naar een digitaal signaal en vervolgens omgezet in Internet Protocol pakketten toe te staan ​​voor de overdracht via het internet . Vooral gericht op thuisgebruikers en kleine bedrijven , VoIP-diensten zijn voornamelijk op basis van abonnementen en kunnen een adapter , dat is de specialiteit van hardware voor VoIP-gebruikers nodig hebben . 8x8 , Inc

8x8 , Inc heeft vier diensten plannen en kunnen worden gericht op een individu of grote bedrijven . Elk plan heeft een eenmalige startkosten die de gebruiker kan instellen met diensten variërend van een basisplan met onbeperkt bellen in de Verenigde Staten en Canada om een virtueel kantoor met onbeperkt bellen naar internationale bestemmingen , zoals Zwitserland , Japan en Mexico- Stad selecteren . 8x8 is opgericht in 1987 en werd een openbare vennootschap op de NASDAQ Exchange in 1997 . Dit bedrijf bezit 76 octrooien in de VS .
Vonage

Vonage
, genoteerd aan de New York Stock Exchange , levert communicatie diensten aan ongeveer 2,4 miljoen abonnees in juni 2010. Vonage officieel gelanceerd haar dienst in maart 2002 na het ontvangen van meer dan $ 10 miljoen in de financiering in 2001 . Het biedt vier abonnementen : Vonage Lite , Basic 500 minuten , Vonage World en Vonage Pro . Elk programma biedt ofwel onbeperkt of vergoeding op basis van lokale en lange afstand bellen . De startkosten en de proprietary hardware zijn opgenomen in alle plannen , behalve de Basic 500 minuten plan.
Lingo

Lingo
is een feature - rijke VoIP-dienst . Opgericht in 1994 , dit bedrijf Houdt gebruikers de hele 150 landen en heeft circa twee miljard minuten van de wereldwijde internetverkeer per jaar . Naast de voicemail , three-way calling en anonieme oproep afwijzing , Lingo gebruikers hebben toegang tot een draadloos netwerk voor mobiele telefoongebruik . Dit bedrijf biedt haar eigen hardware voor gratis voor alle klanten . US naar U.S. . gesprekken zijn gratis , terwijl een oproep naar Venezuela kost minder dan een cent , met ingang van juni 2010.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat zijn de beperkingen van Vo…
·Problemen met Ventrilo 
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·VoIP Programming Tutorial 
·Hoe je Magic Jack Conversation…
·Installatie van VoIP 
·Wat omhoog komt op de Caller I…
·Hoe je VoIP 
·Hoe maak je een VoIP Phone Cal…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·PC naar PC Data Transfer Guide 
·Hoe maak je een Home Network Printer Set…
·Hoe Hook Up draadloos High Speed ​​Inter…
·Hoe het opzetten van een Basisnet 
·Overzicht van de hardware hebt u nodig v…
·Hoe te converteren naar KB MB per second…
·Hoe kan ik mijn draadloos netwerk Invisi…
·Wat is Proxy Mode? 
·Hoe toegang Sonic Muur Instellingen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com