Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een Basisnet
Netwerken technologie heeft gevorderd op een zodanig snel tempo dat bijna iedereen kan het opzetten van een basisnet . Verschillende beslissingen moeten worden gemaakt , gebaseerd op de thuis-of kantooromgeving , bestaande apparatuur , de groei eisen en, natuurlijk , het beschikbare budget . Het is belangrijk dat u een solide verwachting van wat je probeert te bereiken om ervoor te zorgen dat u aan uw basisnetwerkfuncties doelen vast te stellen. Instructies
Eerste Onderzoek en beschikkingen
1

Bepaal de omvang en reikwijdte van het netwerk dat u wilt bouwen . Als het is gewoon een eenvoudige twee - of drie - computernetwerk met een printer te delen , dat is relatief eenvoudig . Buiten dat , kan dingen ingewikkeld . Denk na over de voorbereiding voor de groei . Als het een huiselijke omgeving , dan heeft u waarschijnlijk een goede grip op de bovengrens . Als het een kantoor -omgeving , dan bent u waarschijnlijk hopen op een zekere mate van groei en dient dienovereenkomstig plannen .

Inventory 2 uw bestaande apparatuur , waaronder de versie van het besturingssysteem en niveaus . Dit heeft invloed op de eisen voor netwerk adresseerbaarheid en de complexiteit van de installatie . Oudere besturingssystemen kan handmatige IP-adressering nodig hebben , terwijl nieuwe versies kunnen automatische IP- adressering hanteren voor eenvoudige netwerken . Dit is een goed moment om te bepalen of u alle computers te upgraden naar de nieuwste versie van het besturingssysteem .
3

Beslis of u een bekabeld of draadloos netwerk te installeren . Bedrade netwerken zijn duurder en vereisen meer hardware-infrastructuur , maar ze zijn veiliger dan draadloze netwerken . Een eenvoudig draadloos netwerk kan meestal samen zonder extra kosten worden gezet . Met een kleine hoeveelheid werk , kan het veilig genoeg om uw vertrouwelijke persoonlijke of zakelijke informatie te beschermen worden gemaakt . Uw budget kan een zekere mate van invloed hier hebben . Als u kiest voor een bedraad netwerk oplossing , moet u de bedrading en een netwerk -hub of switch te kopen .
4

Acquire alle noodzakelijke apparatuur op basis van uw beslissingen . Zoek de apparatuur op basis van uw omgeving . Als je moet draad lopen, dan moet u wellicht een bedrading professional inhuren . Als het eenvoudig bedrading uit een kamer , dan is een aantal pre -built patchkabels zal volstaan ​​.
5

Configureer de IP- adressering van uw computers voor toegang tot het netwerk . Voor prive- IP-netwerken , een adres van 192.168.0.x - waarbij " x " is een ander nummer tussen 1 en 254 voor elke computer - met een subnet mask van 255.255.255.0 . Stel het adres via het tabblad " Eigenschappen " van de netwerkinterface dialoogvenster . Voor nieuwere besturingssystemen , zoals Windows Vista en Windows 7 , kunt u toestaan ​​dat het besturingssysteem standaard de automatisch toegewezen IP- adressering , die zal het opzetten van uw adressering voor u .
6

Stel de werkgroepnaam voor uw computernetwerk via het tabblad Eigenschappen van de link " computer " . Klik op "Start " , klik met de rechtermuisknop "Computer ". Klik op het tabblad "Eigenschappen " , scroll naar beneden in het dialoogvenster en klik op " Instellingen wijzigen . " Klik op de knop "Wijzigen" naast de " Naam van deze computer " lijn en verander de naam werkgroep aan uw voorkeur . Als alternatief kunt u de standaardnaam , die is " MSHOME " op nieuwere versies van het besturingssysteem en de "WERKGROEP " op oudere versies , zoals Windows XP te verlaten .
Bouw een eenvoudige draadloze Ad Hoc Network < br >
7

Selecteer een computer om de gastheer voor het ad-hoc netwerk. De beste keuze voor de host is de computer die is aangesloten op het internet .
8

Klik op "Start " en toets " beheren draadloos " in het vak Zoeken . Klik op de " Draadloze netwerken beheren "-link , en klik op de knop " Add " in het dialoogvenster dat verschijnt .
9

Klik op " Maak een ad hoc -netwerk ' in het volgende dialoogvenster , en klik op" Next ' in het volgende dialoogvenster .
10

naam van uw netwerk en opnemen van de naam . Selecteer een ander dan het type beveiliging " Geen codering . " WEP is meer compatibel met oudere versies van Windows , terwijl de nieuwere versies zullen WPA2 , die sterker ondersteunen . Selecteer een beveiligingssleutel van acht of meer tekens en vermeldt hij dit ook. Vink het vakje dat zegt: " Bewaar dit netwerk , " en klik op "Volgende . " Een panel zal verschijnen dat aangeeft dat uw nieuwe netwerk is klaar voor gebruik .
11

Stel uw overige computers met behulp van de werkgroep naam die u hierboven hebt geselecteerd . Scannen op draadloze netwerken en selecteer de netwerknaam die u hebt gemaakt in stap 4 . U wordt verplicht om de beveiligingscode in te voeren om het netwerk aan te sluiten , en eenmaal aangesloten moet je in staat om alle andere computers op uw nieuwe netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Linksys 5 - Port Workgroup Swi…
·Welke invloed heeft Network Co…
·Hoe maak je een sjabloon in Vm…
·Hoe maak je een zelfgemaakte N…
·Hoe te installeren OBEX protoc…
·Hoe kan ik een oude computer i…
·Hoe te Subnet IP 
·Web Proxy Autodiscovery Protoc…
·Hoe te verbinden van een Links…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Er is een fout opgetreden bij het opnieu…
·Hoe maak je een WebLogic Cluster Creëre…
·Hoe te Directe links naar URL's Bericht 
·Hoe een File Server Build 
·Hoe maak je een Facebook event start 
·Hoe maak je een Geheimschrijver Word 
·Hoe op te sporen Network Knelpunten 
·Hoe te ConnectTwo computers met Bluetoot…
·Hoe kan ik een Linksys Modem Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com