Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe op te sporen Network Knelpunten
De verspreiding van breedband internetverbindingen is toegestaan ​​voor het streamen van muziek en films die niet mogelijk zou zijn dan langzamer dial - up verbindingen . Netwerkproblemen kan drastisch verhogen van de hoeveelheid tijd die nodig is om een bestand te downloaden , of zelfs leiden tot een download te mislukken . Hoewel een aantal componenten zijn betrokken bij het ​​maken van een netwerkverbinding , is het mogelijk om de bron van een netwerk bottleneck isoleren in eerste instantie gericht op de meest voorkomende oorzaken van netwerkproblemen . Instructies
1

Bevestigen dat er een netwerk knelpunt interfereren met de prestaties van het netwerk . Tijdens piekuren , zal het netwerk prestaties merkbaar afnemen . Neem contact op met de dienstverlener om ervoor te zorgen dat er geen uitval . Het is het beste om alleen tijd besteden diagnose van een netwerk probleem als de problemen komen regelmatig voor en de dienstverlener heeft bevestigd dat het netwerk is volledig functioneel . Kopen van 2

Controleer alle netwerkkaarten in de computers geïnstalleerd verbonden het netwerk . Een falende netwerkkaart kan " slechte " informatie die zal vertragen de snelheid van alle computers op het netwerk te verzenden. Controleer elke kaart handmatig aangesloten op het netwerk of in de handel verkrijgbare software het oplossen van netwerkproblemen .
3

Inspecteer alle van de netwerkkabel in het netwerk gebruikte om ervoor te zorgen dat alle van de kabels stevig in alle apparaten . Controleer de kabels om ervoor te zorgen dat ze niet worden beschadigd of niet goed gekrompen . Zorg ervoor dat de kabels niet worden geïnstalleerd in de buurt van mogelijke storingsbronnen zoals hoogspanning elektrische draden .

Install netwerk monitoring software 4 naar de exacte oorzaak van een netwerk knelpunt zoeken zonder de componenten afzonderlijk controleren in de netwerk . De software zal informatie over hoe de bandbreedte van het netwerk wordt gebruikt , alsmede informatie over de specifieke computers of andere netwerkapparaten vertragen het netwerk . Dit is de beste tool voor grote netwerken waar het controleren elk apparaat aangesloten op het netwerk is niet praktisch .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe krijg ik een kwitantie Gre…
·Hoe te Utstarcom gebruiken als…
·Hoe maak je een Home Computer …
·Hoe u uw netwerk verplaatsen n…
·Hoe te diagnosticeren en repar…
·Hoe MP3 redden van Dishant 
·Toegang tot een Remote PC via …
·MagicJack Feiten 
·Hoe te Turn on Google 's Auto …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het standaard startpagina wijzigen 
·Hoe aan te sluiten in een Ethernet Tik 
·Wat zijn NetBIOS protocollen ? 
·Wat heb ik nodig om verbinding draadloos…
·Hoe te Herdownload apps uit de App Store…
·Hoe te loggen met Telnet 
·Verzonden bytes is traag op mijn Dial -U…
·Hoe maak je een router voor een tweede c…
·LAN- verbinding tussen een laptop en een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com