Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Overzicht van de hardware hebt u nodig voor verbinding met een netwerk
Een netwerk is een verzameling van verbonden computers of andere apparaten , zoals printers of faxapparaten , geconstrueerd zodat gegevens kunnen worden doorgegeven van het ene knooppunt naar het andere . Het netwerk kan ook andere netwerken met elkaar te verbinden . Geen netwerk kan bestaan ​​zonder een aantal elementaire hardware -elementen . Kabel

Sinds de oprichting van draadloze netwerken , kabel is niet langer een essentieel onderdeel van een netwerk . Het is echter nog steeds de meest gebruikte medium in netwerken . Een netwerkkabel varieert in vorm van koperdraad tot glasvezel . De meest voorkomende standaard in gebruik is de Ethernet-standaard en de meest voorkomende type kabel heet Unshielded Twisted Pair of UTP . UTP-kabel bevat verschillende paren van draden binnen de mantel van de kabel . In elk paar zijn twee draden om elkaar heen gedraaid om te beschermen tegen storingen van milieu ruis . Het beschermende effect van draaien van de draden bij elkaar betekent dat het niet nodig de draad wikkelen in een beschermende metalen buis , vandaar dat de twisted pairs " afscherming. "
Netwerkadapter

Geen computer kunt aansluiten op een netwerk zonder een netwerkadapter , want het is de netwerkadapter die de indeling van de gegevens verlaten van de computer in het formaat van de gegevens die door het netwerk media zet . Normaal de netwerkadapter omgezet binaire gegevens in een elektronische puls . Draadloze netwerkadapters zetten de gegevens in een radiogolf .
Hub

De eenvoudigste aansluiten stukje hardware dat een netwerk kan maken is de hub . Een hub is een splitter , en wordt ook wel een repeater . Het is een elektronische doos met een rij van netwerk sockets , die poorten worden genoemd . Elk apparaat op het netwerk wordt aangesloten op een van deze aansluitingen via een netwerkkabel . Elk signaal dat op een poort wordt herhaald en verstuurd aan alle andere havens . De hub is de beoogde ontvanger van de overgedragen gegevens niet detecteren . Het is aan software op alle apparaten op het netwerk te detecteren of de aankomende data bestemd is voor dat apparaat en ofwel accepteren of negeren.
Schakelaar

een switch is een meer verfijnde vorm van hub . Het gaat over adressen . Hoewel er hetzelfde uitziet als een hub en alle apparaten op het op dezelfde wijze , de schakelaar kan het adres van bestemming van de data te detecteren en kopieer alleen op de poort het is geassocieerd met dat adres .
< Br
router

> een router is een ingewikkelder apparaat dan de schakelaar . Een schakelaar kan alleen gegevens te verplaatsen dan een schakel in een netwerk . Een router verplaatst gegevens via andere netwerken naar een bestemming die niet direct bereikbaar . Routers in de hele wereld samen te werken om de overdracht van gegevens over lange afstanden . Omdat het is bedoeld om data tussen netwerken te verplaatsen , een router te worden verbonden met ten minste twee netwerken . Typisch , een van deze zal het netwerk van een internet service provider zijn.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Network Switches Combine 
·Hoe te MSC bestanden uitschake…
·Hoe je Internet Traffic Monito…
·Wat is een Proxy Service? 
·Hoe gemakkelijk Installeer een…
·Hoe maak je een thuisnetwerk O…
·Hoe kan ik mijn map Documenten…
·Hoe te verbinden computers met…
·How To Set Up een Belkin Netwo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat is ADSL Internet 
·Hoe Hook Up Vonage voor al uw telefoon J…
·Wat is een Wireless Network Adapter ? 
·Hoe te Lijst van IP-adressen Get 
·Hoe Sites met DNS Block 
·Hoe het opzetten van een MAC-adres op ee…
·Hoe het opzetten van de SonicWALL Global…
·Hoe maak je een ISA Proxy Port Verander 
·Hoe kan ik een Linksys Workgroup Switch …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com