Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe uw eigen Small Business Server Zorg
Wat voor een server van uw kleine bedrijf nodig heeft hangt af van wat u wilt doen . Veel bedrijven willen gewoon hun eigen website uit te voeren , anderen willen hun eigen e-mail te behouden , en nog anderen moeten centrale opslag van bestanden . Dit artikel helpt u een computer die is gewijd als een server , het runnen van een webserver en een volledig uitgeruste groupware suite te creëren . De webserver is een zogenaamde LAMP -server , een acroniem van de namen van de afzonderlijke programma's die nodig zijn om een standaard webserver ( Linux , Apache , MySQL en PHP ) te maken . De groupware -server zal worden gebaseerd op Citadel , die e-mail , webmail , gedeelde adressen , taken , forums en vele andere functies omvat . Wat je
installatie-cd nodig voor Ubuntu 9.04 ( " Jaunty Jackalope " ) server edition
Een computer met een werkende internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
Stel de server

1

Start de computer met de Ubuntu CD in de drive , en starten vanaf de cd . U zal worden gepresenteerd met een scherm om uw taal te selecteren . Kopen van 2

Kies uw taal uit het scherm gepresenteerd met behulp van uw toetsenbord , en klik op Enter .
3

Selecteer " Installeer Ubuntu Server " en klik op ENTER .
4

Kies uw taal een tweede keer , selecteer uw locatie . Klik op ENTER om elke keuze te bevestigen .
5

Selecteer " No " wanneer het installatieprogramma vraagt ​​om auto - selecteer uw toetsenbordindeling . Uit de lijst gepresenteerd , kies uw land en lay-out . Voor de meeste gebruikers zal dit de bovenste item onder " Verenigde Staten . " Als u niet zeker bent , gebruik het toetsenbord optie auto- select layout .

Wacht 6 terwijl uw computer is geconfigureerd . U zal de voortgang bars zien terwijl het configureert uw CD-ROM drive , extra software componenten , netwerk- en andere functies .
7

Voer de hostnaam die u wilt voor uw server . Technisch gezien kan dit elke unieke naam die u wilt zijn, maar sommige grote organisaties standaardiseren hun naamgeving . De hostnaam kan geen spaties of symbolen .

Partitie 8 uw harde schijf . De meeste mensen moeten " Guided --- Gebruik hele schijf 'te selecteren, maar gevorderde gebruikers kunnen wensen om hun drive partitie aanpassen . De installateur zal u waarschuwen dat het alle gegevens op de harde schijf te blijven moet wissen . Selecteer Ja en druk op Enter om de waarschuwing te accepteren .
9

Maak een gebruikersaccount . Linux zal een speciale "root " -account maken met volledige beheerdersrechten. Om veiligheidsredenen moet u een normaal gebruikersaccount voor dag - tot-dag gebruik maken . Vul uw volledige naam , gewenste gebruikersnaam en wachtwoord . Uw gebruikersnaam kunt alles wat je wilt , zonder spaties of symbolen zijn.
10

Selecteer " No " en klik op ENTER wanneer het installatieprogramma biedt om uw home directory te versleutelen
11

Voer eventuele proxy- informatie die u hebt voor uw netwerk toegang , en klik op Enter . De meeste gebruikers zullen dit gebied leeg te laten .
12

Selecteer of u wilt updates automatisch geïnstalleerd , en klik op Enter .
13

Selecteer " LAMP Server " van de " Software selectie " lijst en klik op ENTER .
14

Voer de gewenste MySQL root wachtwoord in als daarom wordt gevraagd , en druk ENTER.Remove de cd als daarom wordt gevraagd , en reboot .
Install Citadel groupware

Inloggen 15 in om je server , en type " sudo apt -get install spamassassin clamav clamav- milter citadel - suite amavisd - nieuw " op de prompt . Dit zal de pakketten die nodig zijn voor de Citadel groupware server te installeren .
16

Inschakelen en begin SpamAssassin . Vanaf de prompt type " nano /etc /default /spamassassin " om het SpamAssassin configuratie bestand te bewerken . Wijzig het bestand zodat thatENABLED = 1Druk op Ctrl + A om de editor te verlaten , druk op "Y" wanneer gevraagd om het type file.Then redden " /etc /init.d /spamassassin start " in de prompt .
17

Log in om je Citadel Server admin -interface van een webbrowser . In URL-balk van de browser , voer het IP-adres van uw server , dan is een dubbele punt , dan is het getal 8504 . Bijvoorbeeld , als het IP van uw server is 192.168.0.1 u dit invoeren : http://192.168.0.1:8504When gevraagd, voert u de gebruikersnaam "Administrator " en laat het wachtwoord veld leeg
18

Volg het . link voor "Administratie , " klik op " bewerken gehele site configuratie . " Vul uw webserver is volledig gekwalificeerde domeinnaam ( dwz mail.example.com ) . Als je er geen hebt , zijn er gratis diensten, zoals dyndns.org om een voor jezelf toewijzen . Deze optie moet worden ingesteld om voor e-mail te werken .
19

Ga terug naar het menu Beheer en gebruik " toe te voegen , te wijzigen , gebruikersaccounts te verwijderen " om uw e-mail gebruikers.
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de NetBIOS -verbindingen i…
·Hoe de activiteiten van een an…
·Hoe te stoppen Redirect 
·Een computer ping Port 
·Hoe te afgelegen locaties Same…
·Hoe te herstellen Facebook Pag…
·Hoe maak je automatisch aanmel…
·Hoe je Internet Service Manage…
·Hoe Reverse DNS Lookup Verande…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys WRT54 Case Demont…
·How to Set Up Wireless Internet Security…
·Hoe kan ik een mailbox toe aan een accou…
·Hoe maak je een 2Wire Modem Flash 
·Hoe maak je verbinding een modem aan een…
·Hoe je de mogelijkheid om Naam van een c…
·Dell E510 Modem Problemen 
·Hoe u uw computer WPA Key zoeken ? 
·Gedetailleerde instructies over hoe om v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com