Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Dell E510 Modem Problemen
Dell Computers is een van de grootste fabrikanten van complete personal computer ( PC ) systemen in de Verenigde Staten . Dell ondersteunt meer dan een dozijn merk producten zoals de Dell Inspiron waarvan de E510 is een lid . De Inspiron is een entry- level computer bedoeld voor mensen die op een strikt budget , terwijl het toch veel van de functies die Dell is bekend om . Zowel laptops en desktops worden geproduceerd onder de Dell Inspiron merk . Wireless Networking

De E510 Inspiron beschikt over een Intel Celeron -processor en architectuur die gebruik maakt van de vooruitgang neemt in netwerken om de connectiviteit te vergroten . De E510 beschikt over een Dell Wireless 1397 802.11b /g of 1510 802.11a/b/g/n Mini - kaart voor draadloze verbindingen . Dit is de primaire methode voor het aansluiten op het internet , door het gebruik van een draadloze router . Voorkomende verbindingsproblemen betrekken instabiliteit in de draadloze router of modem . Correcties zijn een harde reset ( power off ) van zowel de router en modem voor ongeveer drie minuten .
Hard Modem

meeste Inspiron- desktop modellen , met inbegrip van de E510 , omvatten optioneel 56 kilobyte per seconde kb /s modem kader van de moederborden I /O controller . Omdat dit een ingebouwd modem , rechtstreeks op het moederbord aangesloten , trekt extra 1,5-4 volt ( V ) afhankelijk van het gebruik . Bij het oplossen van de fysieke modem , zorg ervoor dat alle aansluitingen ( van telefoonaansluiting naar I /O poort ) stevig zijn aangesloten . Er zullen drie stevige groene lampjes en een knipperend groen licht op de juiste wijze aangesloten . Als een rood licht zien , er fysieke schade aan de verbindingsdraad en moet worden vervangen . In het geval van software problemen , Windows heeft een native modem Null ( software ) die kan worden gebruikt om verbindingsproblemen automatisch herstellen . Kijk voor het netwerk icoon in de rechter bovenhoek ( Windows 98 en hoger) om de automatische reparatie tool .
Ethernet-verbinding

Zowel mobiele en desktop versies van de E510 Inspiron worden standaard geleverd met een 10/100 ethernet- aansluiting en kaart voorgeïnstalleerd. Dit is de primaire verbindingsmethode als je kabel of andere high speed Internet -oplossingen gebruiken thuis . Zoals de harde modem , wordt de I /O-connector direct geïntegreerd op de kaart met een reeks statuslampjes op het aansluitpunt . Naast de kleurstelling van de hardmodem er een geel licht dat aanzienlijke interferentie aangeeft van de kabelmodem . Als dit het geval is , volgt u de modem handleiding om een " koude start " op het modem en eventuele aansluitende router draaien .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak ik verbinding een Lin…
·Hoe maak je een Comcast Intern…
·Hoe u uw Gebruikersnaam en wac…
·Hoe een bestelling op AT & T W…
·Hoe maak je een Verizon UM175 …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe kan ik een interne modem i…
·Hoe maak je een Modem Riser Ca…
·Hoe Hook Up My Wireless Modem 
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet -kaart voor een…
·Hoe kan ik een Linksys Reset to Factory …
·Hoe het opzetten van een Linksys WRT300N…
·Hoe te vergelijken draadloze USB-adapter…
·Hoe kan ik configureren van een draadloz…
·Hoe de WEP- wachtwoord met Time Warner C…
·Hoe te Routing Information Protocol insc…
·Hoe te Packet Loss Bereken 
·CAT -4e Vs . CAT -5e Ethernet -kabels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com