Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Gedetailleerde instructies over hoe om verbinding twee computers op een directe kabelverbinding
Routers zijn de standaard methode om meer dan een computer aansluiten op een inkomende internetverbinding, maar het is ook mogelijk om een computer aan te sluiten op een kabelmodem en gebruik het als brug naar andere computers op het netwerk . Dit is de zogenaamde " Internet delen " in de bedieningspanelen van zowel Windows- en Macintosh-besturingssystemen . Instellen van de binnenkomende verbinding

Alle kabelmodems hebben een inkomende poort voor de coaxiale kabel , en een uitgaande draadloze of Ethernet -poort op een computer of lokaal netwerk router . Zal de modem het externe IP -adres ( Internet Protocol , bijvoorbeeld 64.233.169.147 ) toewijzen aan het eerste apparaat communiceert met . Als een computer rechtstreeks is aangesloten op de kabel modem , ontvangt het externe IP -adres . Als een router is aangesloten op de kabelmodem , zal het lokale IP-adressen aan computers aangesloten op het volgens haar allocation table netwerk toe te wijzen . Een enkele inkomende internetverbinding thuis ontvangt alleen een extern IP -adres , dus sommige router is noodzakelijk om extra computers te verbinden . Deze router , echter , kan software die draait op de eerste computer die is aangesloten op de kabelmodem .

Stel uw kabelmodem volgens de fabrikant of richtingen internet service provider , en zet hem daarna op . U zult een reeks van lichten zien als het gaat via de power-up proces . De handleiding zal u vertellen welke combinatie van lampjes wijst op een succesvolle verbinding .

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de aansluiting op de kabelmodem en het andere uiteinde op de Ethernet- poort op uw computer . Je moet knipperende lampjes te zien op de kabelmodem , wat aangeeft dat het toewijzen van die computer een IP-adres en de behandeling van het verkeer . Open een website aan te controleren dat u een werkende verbinding .
Windows en Macintosh Internet Sharing

Schakel het delen van Internet binnen die computer
om de brug naar een tweede computer . Deze tweede computer kan worden aangesloten met behulp van verschillende methoden: een tweede Ethernet-kabel (als de eerste computer heeft twee Ethernet-poorten ) , een 802.11 draadloze verbinding of via een Bluetooth netwerk . Op Windows , open je Netwerkverbindingen panel door te klikken op " Configuratiescherm " en op "Netwerk en internet". Selecteer vervolgens " Network and Sharing Center , " en klik op " Netwerkverbindingen beheren . " Right - click op de kabel internet verbinding en kies 'Eigenschappen'. Klik op " andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer " en selecteer het netwerk methode die u gebruikt om de tweede computer aansluiten op de eerste computer .

op Macintosh open " Systeemvoorkeuren " en klik op de "Delen" -voorkeurenpaneel . Klik op de " Sharing Internet " checkbox aan de linkerzijde van de ' Sharing ' venster . Selecteer uw inkomende netwerkverbinding van de " Deel uw verbinding uit : " dropdown menu , en klik op het selectievakje voor uw interne netwerk methode in " Om computers met : " . Sluit uw tweede computer voor de eerste via de netwerkverbinding die u hebt geselecteerd . Het zal een intern IP adres

ontvangen en moet in staat zijn om het internet te bereiken via het delen brug .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Er zijn tracking devices in co…
·Hoe maak je een code Krijg tot…
·Wat zijn DHT Nodes ? 
·Hoe Facebook Badges Merk 
·Hoe maak je een High Speed ​​B…
·Definitie van een Reverse Prox…
·Wat is een Gigabit SFP ? 
·Zo verbindt de Eee PC aan het …
·Hoe je alle verwijderde e-mail…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Web Communication Protocols 
·Hoe kan ik een IP-adres in OSX verbergen…
·IP Video Eisen 
·Hoe het opzetten van de SSL - VPN 200 VP…
·Hoe maak je een D - Link DI - 624 Reset …
·Hoe verschillende besturingssystemen Com…
·Wat is Server kan niet worden gevonden ?…
·Hoe je IP Range Bereken 
·Mijn ThinkPad Ethernet maakt geen verbin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com