Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Web Communication Protocols
Web communicatieprotocollen zijn technologie gebruikt om informatie over het internet over te dragen . Bijvoorbeeld , een webbrowser gebruikt deze protocollen om informatie op te vragen van een web server , die vervolgens wordt weergegeven op het browser scherm in de vorm van tekst en afbeeldingen . De mate waarin gebruikers kunnen interageren met die informatie is afhankelijk van het protocol . HyperText Transfer Protocol ( HTTP )

HyperText Transfer Protocol ( HTTP ) is de meest gebruikte web communicatieprotocol . Als je kijkt in het adresveld van uw webbrowser op dit moment , is het waarschijnlijk zul je " http://" te zien aan de voorkant .

HTTP
is een klassieke "client - server " protocol . Gebruikers klikken op een link op hun web browser ( de client ) , en de browser stuurt een verzoek via internet naar een webserver dat de site de gebruiker gevraagde herbergt . De server stuurt de inhoud van de site , zoals tekst en afbeeldingen , die worden weergegeven in de webbrowser van de gebruiker . HTTP is een onbeveiligd communicatieprotocol omdat de gegevens verzendt het heen en weer tussen een browser en een server is versleuteld en kan worden onderschept door derden .
Telnet

Telnet
is een van de oudste communicatieprotocollen . Zoals HTTP , wordt een Telnet -client gebruikt om toegang te krijgen tot externe servers . Echter , in tegenstelling tot HTTP , waar u alleen vragen specifieke bestanden , Telnet wordt gebruikt om daadwerkelijk inloggen op de remote server en functies uitvoeren alsof je zit in de voorkant van de server terminal . Telnet wordt tegenwoordig zelden gebruikt omdat het een onbeveiligd protocol dat de gegevens verzonden tussen computers op afstand niet te coderen .
File Transfer Protocol ( FTP ) op Twitter

de naam al aangeeft , is het File Transfer Protocol ( FTP ) voornamelijk gebruikt om bestanden, zoals documenten , afbeeldingen , muziek , etc. , tussen externe computers . Gebruikers moeten inloggen op een FTP-server , hetzij via een command line interface of via een van de vele FTP -client grafische programma's beschikbaar . Eenmaal ingelogd , kunnen gebruikers navigeren door bestandsstructuur van de server op afstand , verplaatsen, hernoemen , verwijderen en kopiëren van bestanden alsof het hun eigen computer .
Hypertext Transfer Protocol Secure ( HTTPS ) op Twitter

HTTPS
is vergelijkbaar met HTTP , maar verschillend in dat het combineert met een beveiligingsprotocol genaamd SSL /TLS beveiligde client - server communicatie leveren via onbeveiligde netwerken , zoals het internet . Je bent waarschijnlijk op HTTPS -protocollen te zien op e-commerce websites die vragen om persoonlijke financiële informatie, zoals creditcardnummers . Je weet dat een website wordt met behulp van HTTPS -protocollen als je de " https://" in het webadres weergegeven in het veld Adres van de browser .
IP Security (IPSec ) op Twitter

IP Security (IPSec ) protocollen versleutelen pakketten van gegevens en stuur ze tussen twee computers die dezelfde cryptografische sleutels delen . Met andere woorden , het IPSec protocol is als een gang zonder deuren die twee kamers . De enige plek waar de data kan gaan is tussen deze twee kamers . IPSec protocollen worden gebruikt in Virtual Private Networks , die werknemers van een onderneming in te loggen op beveiligde netwerk van hun bedrijf door middel van een openbaar netwerk (bijvoorbeeld vanuit huis of een coffeeshop . )
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Top Friends Li…
·DHCP Terminologie 
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe kan ik een antenne Animati…
·IP Traffic Monitoring tools 
·Wat doe je als laptop zegt Cab…
·Hoe de TCP Checksum Bereken 
·Wat doet Provisioning van Mili…
·How to Get Reacties to Work on…
  Related Articles
Hoe te 128Bit Web Encryption configurere…
Hoe krijg ik toegang tot een CCTV in een…
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
Verschil tussen Mobile Web & WAP 
Draadloze communicatie apparaten gebruik…
Draadloze communicatietechnologie 
Het verkrijgen van een Web Surfer Card 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
  Netwerken Articles
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op Airlin…
·Hoe maak je een Wireless wachtwoord in C…
·Hoe te Computers Monitor op een LAN 
·Een Internet -verbinding delen Error 106…
·Wat is een IP- String Port ? 
·Hoe Set Up Cisco routers 
·Hoe maak je een WiFi schotel antenne te …
·Hoe het opzetten van een NetGear WNDR330…
·Hoe maak je verbinding met een Linksys W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com