Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik een antenne Animatie uit van een schotelantenne
Een schotelantenne , door zijn aard , is ontworpen om radio - frequentie te verzamelen ( RF) signalen , zoals die gegenereerd worden door een Wi - Fi- zender . Het bouwen van een Wi - Fi -antenne van een satellietschotel vereist een paar onderdelen van een ijzerhandel en een hobby winkel , maar geen speciale vaardigheden of mechanische deskundigheid . Een aantal veel voorkomende huishoudelijke hulpmiddelen zijn ook nodig , zo is toezicht van een volwassene omdat een elektrisch gereedschap wordt gebruikt . Wat je nodig hebt
Badlaken
Sprietantenne
Vlecht N adapter
Schaar
Afstriptangen
Soldeerbout
Solder
Portable drill
1 - inch boortje
Bonding lijm
Heerser
Potlood
N -kabel extender
N -kabel , 50 feet
Wi - Fi-kaart
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Plaats een badhanddoek op een tafel aan het oppervlak te beschermen . Plaats de schotelantenne open op de badhanddoek . Meten over de lengte van de schotelantenne met de liniaal . Maak een stip bij het halve teken met het potlood . Meet over de breedte van de schotelantenne met de liniaal . Maak een stip bij het halve teken met het potlood .

Lijn 2 de twee punten naar het midden van de schotelantenne te lokaliseren . Boor een gat door het centrum met de draagbare boor . Glad uit de binnenkant van het gat met de boor van de draagbare boor .
3

Snijd het uiteinde van de vlecht N adapter die eindigt in een antenne -stekker met de schaar . Trek de twee draden aan het eind van de vlecht N adapter apart . Strip een halve centimeter van de isolatie van elk uiteinde van de twee draden met de draad strippers .

Verwarm de soldeerbout gedurende vijf minuten 4 . Schroef de uitvalsbasis van de sprietantenne door linksom te draaien . Gooi de basis in de prullenbak .
5

Soldeer het einde van een van de twee draden die uit de Pigtail N adapter naar het centrum contact op de bodem van de sprietantenne . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut .
6

Draai de schotelantenne voorbij . Steek de punt van de zweep antenne in het gat . Duw de sprietantenne door het gat tot aan het einde is een centimeter of zo uit het gat .

Soldeer 7 het einde van de andere draad van de Vlecht N adapter aan de achterkant van de schotelantenne . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut . Haal de stekker van de soldeerbout .
8

Breng bonding lijm rond het gat en de zijkanten van de sprietantenne . Houd de zweep antenne voor een minuut , zodat de lijm kan hun greep te krijgen . Laat het voor een uur lijm . Opnieuw lijmverbindingen op dezelfde wijze als eerder werd gedaan . Wachten nog een uur voor de lijm op te zetten .
9

Steek de N -kabel extender in het vrije poort van de Vlecht N adapter . Steek een uiteinde van de N -kabel in het ene uiteinde van de N -kabel extender . Steek het andere uiteinde van de N -kabel in de antenne- poort van de Wi - Fi-kaart .
10

Stand van de schotelantenne die nu is een Wi - Fi- antenne zodanig dat het uiteinde van de sprietantenne op het centrum wordt geconfronteerd in de richting van de Wi - Fi- zender van het draadloze thuisnetwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Gospel muziek downloade…
·Hoe maak je een gratis proxy s…
·Hoe worden IP-adressen toegewe…
·Computer Technology Certificat…
·Wat is de National Grid for Le…
·Hoe de versie van BIND Identif…
·Hoe te Emerging Technology Tre…
·Hoe u een proxy creëren voor …
·How to Get Rid van de oude e-m…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Exchange Wachtrijen controleren 
·Hoe maak je een WebBlocker Server toevoe…
·Ethernet Basics 
·Hoe kan ik een document IIS Manager Vraa…
·Wat Is OPC protocol ? 
·Hoe te Knelpunten die zich voordoen met …
·Hoe maak je een programma van de ene com…
·Hoe de Domain gebruikerswachtwoord wijzi…
·How to Get draadloos vanaf uw Verizon om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com