Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Toegang krijgen tot het internet op een laptop met behulp van een Verizon BlackBerry en Bluetooth
Als je een BlackBerry uitgerust met Bluetooth hebt , kunt u het gebruiken als een noodsituatie draadloze modem voor . Het is niet een snelle of goedkope manier om te gaan , maar als je nodig hebt om op het internet en je hebt geen toegang tot een Wi-Fi of Ethernet -verbinding hebt , kunt u instellen dat de BlackBerry om het werk te doen in een paar minuten . Je zult worden beperkt tot dial - up snelheden die veel langzamer dan Wi - Fi -of DSL , en je kan het betalen van een meerprijs voor gegevensoverdracht op uw telefoonrekening , ook. Wat je
BlackBerry uitgerust met Bluetooth ( bv. , Curve 9300 Smartphone ) op Windows- computer met ingebouwde Bluetooth of Bluetooth-adapter
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak de BlackBerry zichtbaar door te klikken op " Bluetooth " onder het menu "Opties " en dan het veld " zichtbaar " op "Ja . "

Pair de computer met de telefoon 2 door het openen van het Configuratiescherm van Windows en het selecteren van " Bluetooth-apparaten . " Klik op "Add ", en klik op het selectievakje naast " Mijn apparaat is ingesteld en kan worden gevonden . " Klik op " Next ", selecteer " Laat ik zelf een sleutel kiezen . " Wachtwoordsleutel invoeren zul je herinneren in het veld in en klik op 'Volgende'.
3

Voer dezelfde sleutel in het veld op de BlackBerry , en de trackball te klikken op de telefoon . Zodra de koppeling is voltooid , klik op "Finish " op de wizard Bluetooth-apparaat op de computer . Wanneer de BlackBerry wordt u gevraagd de inkomende Bluetooth- verbinding te accepteren , klikt u op " Niet meer vragen " en selecteer vervolgens " Yes . "

Instellen het internettoegangspunt naam op de computer 4 . Deze is te vinden onder " Telefoon-en modemopties ' in het Configuratiescherm van Windows . Selecteer het tabblad " Modems " , en selecteer " Standaard Modem via Bluetooth verbinding. " In hetzelfde venster , klik op "Eigenschappen " en selecteer het tabblad "Geavanceerd " . In het veld voor " Extra initialisatieopdrachten , " enter + CGDCONT = 1 , " IP " , " inetgsm.vzw3g.com . " Zorg ervoor dat u de aanhalingstekens in de code op te nemen. Klik op " OK " in dat venster , en dan weer in het venster " Telefoon-en modemopties " .
5

configureren van een Dial- Up Networking account op de computer . Vanuit het menu " Start" , selecteer "Instellingen " en vervolgens " Network Connections . " Klik met de rechtermuisknop op " BlackBerry Dial - up verbinding , " en selecteer "Eigenschappen " uit het pop - up menu . In het vak "Eigenschappen " , stelt u " Verbind via " op " Modem - . Standaardmodem via Bluetooth Link " In het tabblad " Netwerk " , selecteer " Internet Protocol ( TCP /IP ) " en klik vervolgens op "Eigenschappen " en "Advanced . " In het tabblad " Algemeen " , schakelt u het selectievakje naast "Use IP Header Compression . " Klik op " OK " om alle vensters sluiten .
6

Start de wizard Nieuwe verbinding op "Instellingen " in het menu " Start " te selecteren en vervolgens te klikken op " Netwerkverbindingen " en dubbelklik op " Wizard Nieuwe verbinding . " Als u door de schermen van de wizard lopen door te klikken op " Next ", stelt u de volgende opties : " Verbinding maken met het internet", " handmatig een verbinding instellen , " " Verbinding maken via een inbelmodem " en " Modem - Standard modem via Bluetooth verbinding. " Als de wizard geeft dan de "Select a Device " scherm , selecteer " Modem - . Standard Modem "
7

Stel het veld " Telefoonnummer " met " * 99 # . " Klik op " Next . " Als u een scherm met de vraag om gebruikersnaam en wachtwoord te krijgen , laat deze velden leeg , de Verizon APN vereist niet het
8

Klik op " Next " en vervolgens op " Voltooien" om de wizard te sluiten . .
9

Sluit de laptop met het internet via de BlackBerry . Klik op de naam die u voor de nieuwe verbinding in de sectie "Network Connections " van het venster "Instellingen " geselecteerd . Als u het scherm waarin u wordt gevraagd om gebruikersnaam en wachtwoord , laat u de velden leeg . Klik vervolgens op ' Kies '.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Hook Up Wi - Fi op een com…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Wireless PCI Vs . Wireless USB…
·DIY WiFi Ontvangst Antenne 
·Definitie van een Aircard 
·Soorten Problemen in Ad - Hoc …
·Hoe te WZC inschakelen Na een …
·Hoe maak je een Laptop met een…
·Hoe te activeren SSDP Protocol…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloos internet signa…
·Hoe te SBC Internet installeren 
·Hoe maak je een Exchange Mailbox 2003 He…
·Hoe een IP Conflict Trace 
·Hoe je het wachtwoord van een Windows XP…
·Hoe te Gedeelde mappen beveiligen 
·Hoe maak je een nieuwe User Certificate …
·Hoe je Acrobat Reader installeren op een…
·Heb ik nodig om te upgraden van de firmw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com