Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Heb ik nodig om te upgraden van de firmware op een 2Wire Router ?
De firmware op een 2Wire router is de software die de router werk maakt . Firmware worden aangevuld wanneer nieuwe versies worden uitgegeven . Nieuwe firmware kan bugs in eerdere versies die ofwel fouten of onjuiste functionaliteit veroorzaken vast te stellen en kan ook nieuwe features en functionaliteit niet beschikbaar in eerdere versies van de firmware . Omdat 2Wire firmware wordt meestal op maat voor verschillende Internet Service Providers ( ISP's ) , kan het nodig zijn om te corresponderen met 2Wire ondersteuning van de beschikbaarheid van een firmware-upgrade te controleren . 2wire Router Firmware

Op een 2Wire router en vele andere apparaten , de firmware is de kern software die de router moet bedienen . Als u de stroom op de router , maar de firmware , die bestaat uit een versie van het Linux- besturingssysteem en computerprogramma's die de logica voor functionaliteit, zoals routing bevatten lanceert , firewalls , internet en intranet connectivity.The firmware bevat ook de gebruikersinterface die kunt u de configuratie van de router te wijzigen .
Upgrade naar firmware bugs Fix

firmware
is software en de programma's in de firmware kunnen bugs hebben , net als alle andere softwareprogramma . Ondanks uitgebreide tests voorafgaand aan het vrijgeven van de firmware , het is heel gebruikelijk voor eindgebruikers om bugs in de firmware die vaak fouten of onjuiste functionaliteit veroorzaken onder specifieke configuraties te ontdekken . Als u een fout opgetreden met de 2Wire router , kan de fout worden vastgesteld door de firmware naar de nieuwste versie .
Upgrade naar Toevoegen nieuwe functies

Firmware releases niet alleen bugs te repareren , maar kunnen ook nieuwe functies voor de router . Net zoals software is bijgewerkt en verbeterd , zo is de firmware . Nieuwe versies van de firmware kunnen extra functionaliteit die bedoeld was om te worden vrijgegeven met latere firmware versies of dat door de gemeenschap van 2Wire router gebruikers werd gevraagd bevatten . Om gebruik te maken van nieuwe functies , moet u de firmware van de router.
Firmware upgraden

meeste firmware
voor 2Wire routers is aangepast voor specifieke Internet Service Providers ( ISP's ) , en je moet de firmware die overeenkomt met uw ISP te gebruiken . Naar de laatste firmware versie te verkrijgen , stuur een email naar " support@2wire.com " en geven het serienummer van uw router . Als er een upgrade beschikbaar is voor u , zal het support team u een bevestigingsmail en de " Upgrade uw systeem " link zal beschikbaar zijn in het bedieningspaneel van de router geworden sturen . Selecteer de koppeling om de firmware te downloaden en te upgraden .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te Routers begrijpen 
·Toegang tot een Linksys Router…
·Toegang tot een Linksys Router…
·Hoe te Route DSL aan mijn lapt…
·Hoe je Cisco IOS 1751 Installe…
·Verbinding maken met een Apach…
·Hoe maak je een router met Com…
·Installatie van een draadloos …
·Inleiding tot routingprotocoll…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe een lokaal draadloos netwerk op te b…
·De toekomst van routers 
·Hoe maak je een Sip Trunk bewerken 
·Internet Service Alternatieven 
·Hoe te Ethernet Controller Drivers Updat…
·Hoe Hook Up Draadloos internet om een ​​…
·Definitie van een Torrent 
·Hoe kan ik een Netgear Password zoeken 
·Hoe maak je een Wireless Router Network …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com