Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van het Spanning Tree Protocol
Spanning Tree Protocol ( STP ) is een configuratie gebruikt voor de overdracht van gegevens binnen een uitgebreid Ethernet-netwerk . STP vindt plaats in de datalink laag van het open systeem interconnectie ( OSI ) -model of op de link laag van het Transmission Control Protocol /Internet -protocol ( TCP /IP ) referentiemodel . STP heeft drie belangrijke eigenschappen die gunstig zijn voor ( LAN ) gebruik van een local area netwerk . Redundantie

STP
biedt redundantie op alle apparaten in het netwerk . De term redundantie betekent dat elke verbinding heeft verschillende files die kunnen worden gebruikt in het geval van problemen de primaire verbinding . Dit wordt bereikt in het STP door ervoor te zorgen dat elk apparaat een zichtlijn naar meerdere switches . Hoewel er meerdere wegen voor elk apparaat om gegevens te verzenden , maar een weg is tegelijk actief . Indien het actieve pad ervaart een fout , zal een andere weg geopend . Dit kan het apparaat constante toegang tot de rest van het netwerk , zelfs in het geval van netwerkconnectiviteit problemen langs een of meer lijnen hebben .
Loop Preventie

De configuratie van de STP , wanneer in een papieren diagram , lijkt op een boom met verschillende takken. Deze configuratie is de reden voor de naam van het protocol , is de reden waarom het zo efficiënt in het voorkomen van lussen . Een lus bestaat wanneer er meer dan een beschikbaar pad tussen apparaten . Dit kan leiden tot verwarring en dubbele gegevens in de data -forwarding proces . STP laat echter slechts een enkele actieve pad tussen apparaten in een tijd , die de vorming van lussen in het netwerk voorkomt .
Root Schakelaar

oprichting van een wortel schakelaar helpt om loops te elimineren en het netwerkverkeer te verminderen . Een draadloos netwerk met behulp van STP heeft een aantal schakelaars , maar slechts een wortel schakelaar . Een schakelaar is een stuk netwerkapparatuur , ook bekend als een brug , die segmenten van een netwerk met elkaar verbindt . De wortel schakelaar van een STP -netwerk wordt gekozen als het resultaat van het verzamelen van gegevens door alle switches in het netwerk en de bepaling van het logische middelpunt van het netwerk in plaats van het fysieke centrum . De wortel schakelaar is de schakelaar die de kortste weg naar de meeste netwerkapparaten heeft . De andere schakelaars Vervolgens berekent de kortste weg naar de root -schakelaar en zet alle andere wegen zoals back-ups .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Active Directory Cleanup instr…
·Hoe maak je een netwerk Split …
·Is het oke om Network Cables R…
·Hoe te wijzigen van een domein…
·Hoe maak je een Windows FAT cl…
·De definitie van een geïntegr…
·Hoe TS Web Install 
·Setup Routebeschrijving voor U…
·Hoe maak je een Home Network S…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te testen met Netgear ReadyNAS 
·Hoe maak je een Wi-Fi -antenne bouwen 
·Over draadloze routers 
·Hoe u een proxy Detect 
·Hoe maak je een website met behulp van D…
·Het automatisch laden Linksys Wireless z…
·Hoe kan ik een Linksys WRK54G Reset 
·Hoe u Windows Firewall uitschakelen in d…
·Hoe om te controleren een Server Domein …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com