Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat zijn de voors en tegens van het gebruik van een bus topologie voor een LAN ?
De bus topologie is een eenvoudige manier om samen het aansluiten van computers op een Local Area Network . Een van de oudste netwerken topologieën , een busnetwerk heeft al zijn apparaten communiceren via een centrale kabel , of backbone , dat is waarom het soms wordt genoemd " backbone bustopologie 'of kortweg' backbone -netwerk . " Onderzoek de voors en nadelen van een bus topologie beter inzicht in de wijze waarop de moderne netwerken zijn bedoeld . Bus Topology

Het centrum van een bus topologie netwerk is de ruggengraat , een lengte van de kabel met terminators aan beide uiteinden . Deze terminators stopsignalen stuitert terug wanneer ze het einde van de ruggengraat te bereiken . Alle computers op het netwerk - zogenaamde " gastheer " - direct op de ruggengraat en niet aan elkaar , het verzenden van berichten via broadcast . Dit betekent dat alle berichten worden verzonden naar alle netwerk- hosts , maar genegeerd door ieder ander dan de beoogde ontvanger gastheer .
Simplicity

Een van de belangrijkste troeven van een bus topologie zijn eenvoudige inrichting . Verbinding hosts een centrale backbone in plaats van aan elkaar of aan de netwerkhardware vermindert de hoeveelheid kabel nodig is om een ​​bepaald aantal systemen verbinden . Daarnaast bustopologie netwerken zijn relatief gemakkelijk te installeren en te configureren , omdat ze vereisen weinig in de weg van geavanceerde hardware in vergelijking met de meer complexe regelingen. Beide factoren kunnen kostenvoordelen hebben voor organisaties op zoek naar nieuwe netwerken te installeren .
Schaalbaarheid

Een gebrek aan schaalbaarheid is een groot nadeel van het gebruik van een bus topologie van een netwerk . Hoewel bustopologieën zijn aanvankelijk eenvoudig uit te breiden - alles wat je nodig hebt is een kabellengte om extra hosts verbinding maken met de backbone - hun prestaties degradeert snel meer hosts zijn toegevoegd . Dit komt door de uitzendingsmethode verzending gebruikt busnetwerk met meer gastheren direct correleert het verhoogde netwerkverkeer . Interferentie tussen de items van netwerkverkeer toeneemt naarmate er meer verkeer over het netwerk worden verzonden .
Kwetsbaarheid

Hoewel het gebruik van een ruggengraat kan ook verminderen bekabeling eisen voor bustopologie netwerken , het laat hen aanzienlijk meer kwetsbaar voor mislukking . De ruggengraat is een single point of failure voor het netwerk , wat betekent dat het hele netwerk uitvalt als het niet meer werkt . De bus topologie kan ook beveiligingsproblemen introduceren aan een netwerk . Met elke host die alles over het netwerk verstuurd , is er geen betrouwbare manier om gevoelige informatie te versturen naar slechts een gastheer .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Personal Profiles Delete 
·Hoe doe ik Jumbo Frames in Cis…
·Hoe te Connect Quickbooks om m…
·Hoe de Centrale Administratie …
·Hoe maak je een gedeelde print…
·Hoe weet ik of RJ - 45 Is voor…
·Hoe maak je een Verizon Breedb…
·Wat is NetBEUI protocol ? 
·Hoe Network Met Cross Over Kab…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een hyperlink in een Signatu…
·Wat is CRAM Authentication ? 
·MS Project Server Opleidingen 
·Traceroute Protocol 
·Hoe maak je een WRT54G2 Install 
·Hoe maak je een breedband- router config…
·Hoe het opzetten van een Proxy for FTP 
·Hoe to Business Boost met Facebook 
·Hoe maak je een CIFS ( SMB ) Network Com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com