Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet-verbindingen die gebruikmaken van een USB
Het internet is een belangrijk medium voor communicatie , business, informatie en entertainment . Vanaf 2010 consumenten benaderd met het Internet via een verscheidenheid aan middelen . Sommige aansluitmogelijkheden maken gebruik van de Universal Serial Bus -poort of USB . USB is een computer -poort die de aansluiting en het gebruik van externe apparaten zoals modems , opslag schijven, printers , scanners en muizen maakt . Kabel Internet

Kabel Internet Business is een breedbandverbinding die via kabel bedrijven zoals Time Warner Cable , Cox Cable en Comcast Cable . Kabel Internet maakt gebruik van dezelfde coaxiale lijnen die overdracht kabel-tv en digitale telefoon signalen . Kabel Internet maakt gebruik van een USB -poort of via een USB- Ethernet-adapter tussen de kabelmodem en de computer of een USB-kabel die de computer op de kabelmodem aangesloten .
DSL Internet

Digitale lijnen of DSL worden uitgebaat door telefoonbedrijven . DSL-aanbieders zijn ATT , Verizon en Sprint . DSL -service wordt verzonden over traditionele telefoonlijnen en service degradeert voorbij een twee - mijl straal van de telefoon - bedrijf kantoor. DSL maakt gebruik USB als er een USB Ethernet-adapter is aangesloten op de computer of de computer is aangesloten op de DSL -modem met een USB-kabel .
Fiber - Optic Internet

Glasvezel- Internet service gebruikt glas kabel en lichttransmissies tot high-speed internet te bieden . Vanaf 2010 glasvezel- service was de snelste service beschikbaar is voor consumenten , het aanbieden van 50 megabits per seconde download snelheden of hoger . Glasvezel- dienst impliceert USB als er een USB -adapter wordt gebruikt of een USB-kabel verbindt de computer met de modem .
Dial - Up Internet

Dial- up Internet was de eerste in massa beschikbare internet service voor de consument . Dial - up internet maakt gebruik van de telefoonlijnen en is veel trager dan breedbandverbindingen . De snelste algemeen beschikbare inbelverbinding aangeboden downloadsnelheden van 56 kilobits per seconde . USB wordt gebruikt in een dial - up verbinding als een externe USB dial - up modem wordt gebruikt .
Satelliet Internet

Satelliet Internet maakt gebruik van een schotelantenne die verzendt en ontvangt signalen met een satelliet in een geostationaire baan om de aarde . Satelliet Internet biedt consumenten in landelijke of afgelegen gebieden om high - speed internetverbinding. Satelliet Internet kunnen last hebben van latency of vertraging als gevolg van de onder de transmissie- afstanden . Satelliet Internet impliceert USB als er een USB Ethernet-adapter wordt gebruikt met de computer .
3G Wireless Service

Veel mobiele telefoon service providers , zoals Verizon , Sprint en AT & T , bieden draadloos internet service . De dienst wordt ofwel toegevoegd aan een bestaande mobiele telefoon plan of het opzetten van een nieuw plan . De diensten gewoonlijk een servicecontract en kunnen grenzen aan hoeveelheid gegevens hebben . De adapter die deze verbinding mogelijk maakt kunt aansluiten via een USB -poort .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een gratis gastenb…
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Soorten IP-adressen 
·Voordelen van SDH 
·Wat is een VOD- apparaat? 
·Hoe IP subnetten Werk 
·Hoe maak je een dagvaarding en…
·Lijst van gratis FTP -servers …
·Hoe te Dialup Speed ​​Test 
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn ASA Reageren op Ping ? 
·Hoe te DataOne SunRocket VoIP configurer…
·How to Set Up Draadloos internet op Vist…
·Hoe Microsoft Bluetooth-stack Verwijder 
·Hoe het opzetten van een Internet Networ…
·De voordelen van een 2 - tier Client Ser…
·Hoe Wii Toegang Vanuit een netwerk 
·Hoe te Netwerken Problemen Met Sonicwall…
·De beste Doorvoermethode tussen Windows …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com