Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Is het mogelijk om uw draadloze wijzigen van WPA naar iets anders?
Als uw router is ingesteld voor WPA-of Wi - Fi Protected Access , is er een goede kans dat uw netwerk is langzamer dan het zou moeten zijn . De snelste Wi - Fi-standaard vandaag , 802.11n , kan alleen gebruik maken van WPA2 -encryptie . Als u uw router hebt geconfigureerd voor WPA , schakelt de router automatisch naar 802.11g , wat ouder en langzamer . Mits u administratieve toegang tot de router hebt , kunt u de codering wijzigen met admin panel van de router . Terwijl WPA2 is de voorkeur omdat het sneller en biedt het hoogste niveau van beveiliging , kunt u ook encryptie uitschakelen of selecteer de oudere WEP , of Wired Equivalent Privacy , encryptie niveau , die beschikbaar kan zijn op oudere routers . Instructies
1

Ga naar admin panel uw Wi - Fi- router met behulp van dezelfde methode die u gebruikt om het de eerste keer te configureren . Dit is meestal een kwestie van de computer op een LAN- poort op de router via een Ethernet -kabel en vervolgens te typen IP- adres van de router in de adresbalk van een webbrowser , zoals " 192.168.1.1 " of " 192.168 . 0.1 . " Vermeld uw gebruikersnaam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd . kopen van 2

Locate draadloze encryptie instellingen van de beveiliging van de router . Als je een Netgear of Linksys router , selecteer " Wireless , " en vervolgens " Wireless Settings . " Voor een D - Link router , selecteer "Setup " en vervolgens " Wireless Settings . "
< br
3

> Selecteer " WPA2 " voor het hoogste beveiligingsniveau WiFi . Dit is compatibel met Windows 7 en 8 , Windows Vista Service Pack 2 en Windows XP Service Pack 3 . Bijna alle Wi - Fi-apparaten in de afgelopen jaren vervaardigd ondersteunen ook WPA2 , inclusief Wi - Fi - enabled tv's , mobiele telefoons en tablets .
4

Kies ' WPA/WPA2 , " ook gekend als mixed mode , alleen als je wel oudere computers die geen WPA2 ondersteunen . Merk op dat als u deze instelling selecteert , zal de router standaard de tragere 802.11g Wi - Fi-standaard . 802.11n ondersteunt geen WPA2 encryptie of mixed mode .
5

Selecteer " WEP " als de router dit ondersteunt en als de beveiliging is geen probleem . Deze oude encryptie niveau is zeer eenvoudig te hacken en laat uw netwerk en de gegevens op uw computers kwetsbaar voor iedereen met een matige graad van computerkennis. De FTC raadt het gebruik van WEP-codering .
6

Selecteer " None" of " No Encryption ' als je iedereen binnen het bereik van uw netwerk om te kunnen toegang te krijgen willen zonder dat er een wachtwoord . Dit is niet aanbevolen , omdat het laat je netwerk open voor iedereen en maakt informatie over uw computer kwetsbaar .
7

Voer een nieuw wachtwoord , tenzij u geen codering geselecteerd . Gebruik een sterk wachtwoord dat moeilijk zal zijn voor iedereen om te raden met behulp van ten minste 8 tekens . Klik op de knop "Toepassen" . Geef het nieuwe wachtwoord op uw computers en apparaten , zoals gevraagd , zodat u toegang tot het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je het wachtwoord voor dra…
·Hoe maak je een Gigabit Router…
·Hoe maak je verbinding een Bel…
·Wat is veiligheid SES op een L…
·Hoe te Network Security Settin…
·Setup Problemen met de Linksys…
·Hoe maak je Flash een DIR - 65…
·Hoe maak je een NetGear DG834G…
·Hoe maak je een draadloos netw…
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
Mijn Belkin Wireless G Router is traag 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe je een Ventrilo 
·Hoe u uw wachtwoord vinden op WPA - PSK 
·Hoe uw Cricket account verwijderen 
·Hoe te gebruiken U740 op een PC 
·Hoe je anderen stoppen hebben bij gebrui…
·Gids voor Ethernet Networking Set Up 
·Hoe maak je een computer als gateway con…
·Hoe maak je een Facebook event start 
·Hoe maak je een seriële signaal Met Eth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com