Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe de Range van een Home Router Antenne Extend
De draadloze router is voorzien van een radio die werkt net als elke andere radio. Veel van dezelfde dingen die laat uw auto radio trekken in verafgelegen stations of die deel uitmaken van de antenne van uw TV minder effectief ook invloed hebben op uw router . Het plaatsen van het goed kan gaan een lange weg naar de uitbreiding van haar assortiment en geven u een betere draadloze dekking in uw hele huis . Meer Hoogte . Minder Metal .

Hoe hoger u kunt uw router te koppelen, zal het beter zijn prestaties zijn. Een hogere montage positie laat effectief zijn signaal regen neer op de apparaten in uw huis . Het zet het ook dichter bij het tweede verhaal , als uw router is op de eerste verdieping . Terwijl je geneigd kunnen zijn om uw router zetten op de top van een koelkast of metalen archiefkast aan de extra hoogte te krijgen , hoewel , doe dat niet . Metalen kunnen blokkeren of belemmeren met Wi - Fi-signalen en eigenlijk verminderen bereik van uw router .
Een Centrale Ligging

De meeste routers hebben omnidirectionele antennes . Dit betekent dat zij uitstralen signaal in een cirkel rond hen. Als uw router ligt in de buurt van uw huis naar buiten muur , zal de helft van zijn signaal uit te gaan om uw tuin in plaats van in uw huis . Om het bereik van uw antenne te maximaliseren , beweeg je router zo dicht bij het centrum van uw huis mogelijk te maken . Op die manier gebruik je al zijn signaal en bereik .
Parabool Reflectoren

Als u uw router niet kunt in het midden van je huis , een andere optie is om een reflector te maken en te lokaliseren achter uw router en de antennes . Reflectoren kunnen worden gemaakt van aluminiumfolie en karton en werken om het signaal dat naar achteren zou worden uitgestraald naar de voorzijde van de router , het tegengaan van de omnidirectionele antenne en geven u meer signaalsterkte waar je het nodig hebt stuiteren . Om een reflector te laten werken , moet het een goede curve en vorm hebben , maar de plannen zijn beschikbaar op het internet .
Externe antennes en Extenders

Maar uiteindelijk , als je huis is groot of uw router is slecht gepositioneerd , zou u niet in staat zijn om het signaal sterk genoeg te krijgen van een ingebouwde antenne . Als uw router afneembare antennes , kunt u een krachtigere antenne aan haar bereik te vergroten . Als alternatief kunt u een range extender in uw huis te installeren . Range extenders pick -up van uw Wi - Fi-signaal en het gebruiken om een nieuwe hot spot te maken . Apparaten die dichter bij de extender dan de router kan zijn signaal te gebruiken voor een betere internetverbinding .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe uw draadloze Verander Van …
·WRT54GS Tips 
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·DIY Wireless Booster 
·Hoe te herstellen Verizon Bree…
·Hoe stel ik mijn Administrator…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Meest voorkomende en eenvoudig…
·How to Set Up een EDUP Wireles…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Network + certificering? 
·Hoe kan ik een 802.11G WLAN USB Adapter …
·Definieer Internet Protocol 
·Problemen met aansluiten op draadloze Me…
·Hoe maak je een Comptuer Toevoegen aan e…
·Hoe te ReadyNAS Pro opnieuw installeren …
·Sonicwall Certificering 
·Algemeen gebruik van UDP 
·Hoe kan ik een gebruiker blokkeren van e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com