Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Problemen met aansluiten op draadloze Met Vista
Bij het oplossen van een netwerk probleem op een computer , is het belangrijk om eerst te isoleren of het probleem is met uw computer, uw netwerk , of met uw internetprovider . Als dat eenmaal is vastgesteld , kunt u dan bepalen of het een hardware of software probleem . Voordat u iets anders doet , is het een goed idee om uw computer en de draadloze router opnieuw op te starten . Dit zal oplossen meeste problemen zonder dat u door middel van een verdere probleemoplossing . Instructies

Turn 1 op een andere computer of apparaat met draadloze toegang , indien beschikbaar . Open een webbrowser . Als het kan toegang tot het internet , ga dan naar stap 2 . Zo niet, dan heb je de draadloze router als de bron van het probleem geëlimineerd , dus ga verder met stap 3 . Kopen van 2

Onderzoek uw draadloze router . Zorg ervoor dat het heeft de macht en de lampjes duiden niet op een probleem met de aansluiting . Afhankelijk van het merk en model , kan dit een rood licht , of het ontbreken van verlichting te zijn . Reset de router of neem contact op met uw internetprovider .
3

Controleer de zijkanten , voor-en achterkant van uw notebook , als u er een gebruikt . Kijk voor een draadloze schakelaar . Zorg ervoor dat deze is ingeschakeld . Als u gebruik maakt van een externe draadloze adapter , zoals een USB-adapter , zorg ervoor dat deze goed in de USB -poort .
4

Controleer uw draadloze netwerkadapter . Klik op de knop "Start " en selecteer "Configuratiescherm . " Klik op " Systeem en onderhoud . " Klik vervolgens op "Device Manager . " Rechtermuisknop op uw draadloze netwerkadapter op, onder "Network Adapters . " Vervolgens selecteert u 'Eigenschappen'. De "Device Status " entry zal u vertellen of het goed of niet werkt .

Look 5 voor een bijgewerkte versie van uw draadloze netwerk adapter driver op de website van de fabrikant. Als er een recentere versie van de driver , downloaden en installeren op uw computer . Start de computer opnieuw .
6

Wis de DNS resolver cache op je computer . Klik op de knop "Start " en selecteer " Alle programma's . " Selecteer " Accessoires . " Klik vervolgens op ' Opdrachtprompt . " Typ " ipconfig /flushdns " ( zonder aanhalingstekens , met inbegrip van de ruimte ) en druk op ' Enter '. Start de computer opnieuw .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik sneller WiFi Snelhe…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe om uw draadloze netwerk si…
·Hoe krijg ik toegang Hot Spots…
·Het automatisch laden Protecte…
·Hoe krijg ik internet service …
·Wat is de oorzaak van een Wi -…
·Hoe Hook Up Wired en Wireless …
·Hoe je draadloze verbindingen …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een verwijderde Groepsbeleid …
·Hoe te verbinden Clearwire 
·Hoe maak je een regel toevoegen aan een …
·Hoe maak je een ZyXEL X - 550 Router ins…
·Hoe maak je een Modem in de HP Pavilion …
·Hoe een IP-adres Reset op een Compaq lap…
·Verschil tussen Internet Switcher & Rout…
·Hoe maak je verbinding een Linksys WPC54…
·Hoe te gebruiken Terminal Service op Iom…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com