Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
WiFi Problemen en Verbeteringen op een Acer Aspire One ZG5
De Acer Aspire One ZG5 mini notebook computer wordt geleverd met een verscheidenheid aan multimedia functies , zoals Wi - Fi-connectiviteit . Uitgerust met de 802.11b en 802.11g Wi - Fi-standaard , kan de ZG5 een assortiment van problemen bij een poging om verbinding te maken met een draadloze router , waarvan de meeste zijn eenvoudig op te lossen ervaren . Router

Voor de Acer Aspire One ZG5 notebook computer om toegang te krijgen tot een draadloze router , moet de router compatibel met de 802.11b -en 802.11g WiFi -protocollen zijn. Als de router die u probeert te verbinden met de ZG5 voldoet aan de 802.11n-standaard , dan is het apparaat compatibel met alle Wi - Fi-standaard . Echter, als de router die u probeert te gebruiken is alleen compatibel met de 802.11a-standaard , zult u niet in staat zijn om de computer draadloos verbinding maken met de router . Met behulp van een router die is uitgerust met de juiste technologie zal u helpen elke WiFi problemen die zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van de ZG5 voorkomen .
Instellingen

Soms , een persoonlijke de instellingen van de computer kan worden uitgeschakeld of onbedoeld losgekoppeld , waardoor het apparaat om te falen in zijn pogingen om verbinding met een Wi - Fi-router . U kunt de netwerkinstellingen van de Acer Aspire One ZG5 's controleren door ze uit de "Network " of "Configuratiescherm " selecties op de Start hulpprogramma Windows . Als je eenmaal in de gebruikersinterface venster voor een van deze secties , op zoek naar een " aangesloten " of " enabled " indicator . Als " losgekoppeld " of " uitgeschakeld " in plaats verschijnen , klikt u op de indicatie knop om de instellingen van de computer te veranderen , die dan in staat zal stellen de computer te verbinden met de Wi - Fi-router .
Limits < br >

meeste Wi - Fi -routers
zijn alleen in staat om draadloze toegang te bieden voor maximaal vijf computers tegelijk . Als de Aspire One ZG5 is de zesde apparaat waarmee u verbinding probeert te maken met de router , zult u niet in staat zijn om een verband te leggen . Loskoppelen van aangesloten apparaten die niet in gebruik zijn zal een sleuf voor de ZG5 te linken met creëren . Het is belangrijk om te beseffen dat als steun limiet van de router is naderde of bereikt , zullen alle aangesloten apparaten lagere snelheden te ervaren , omdat de bandbreedte van de internetverbinding van wordt bezet .
Internetverbindingen

Hoewel een draadloze router levert draadloze verbindingen met meerdere computers tegelijk , moet het apparaat zelf worden gekoppeld aan een bedrade kabel of telefoonlijn goed te laten werken . DSL- en kabelverbindingen zijn de meest voorkomende vormen van internetverbindingen , elk met verschillende data transfer rates . DSL-verbindingen zijn in staat om de overdracht van gegevens met snelheden tot 15 megabits per seconde , of Mbps , terwijl kabelaansluitingen snelheden kunnen bereiken tot 150 Mbps . De Acer Aspire One ZG5 's Wi - Fi-standaard - de 802.11b -en 802.11g -protocollen - zijn in staat om de overdracht van gegevens met snelheden tot 54 Mbps . Gewoon omdat de computer kan gegevens overbrengen van het internet in dit tempo betekent niet dat het zal bereiken , vooral als je het gebruikt met een DSL-verbinding . Het bereiken van volledige potentieel van de computer voor het Wi - Fi-connectiviteit vereist een kabel internet aansluiting .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe te Broadband Access Get op…
·Hoe kan ik een Bluetooth -adap…
·Toegang tot een PC aangesloten…
·Hoe te ongedekte Draadloos int…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe Mobile Internet snelheid t…
·De voors en tegens van het geb…
·Hoe maak je een computer strea…
  Related Articles
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe het opzetten van een WiFi-router 
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
  Netwerken Articles
·Hoe te SSL voor Tomcat inschakelen 
·Wat zijn de oorzaken High Speed ​​Intern…
·Hoe je A600 Modem Demonteer 
·Hoe je draadloze instellingen wijzigen 
·Wat is VoIP SIP ? 
·Hoe je je interne IP- adres te vinden in…
·Hoe de snelheid van de ene pc naar een a…
·Hoe te converteren van een nummer naar V…
·Hoe Network Software Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com