Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is WPA2 -certificering?
Als je dit leest via een draadloze verbinding , is de kans groot dat zei verbinding is beveiligd met WPA2-beveiliging . Draadloze data netwerken bieden geen einde aan de mogelijkheden om misbruik , waarbij de beveiliging om niet alleen uw dienst vanaf gekaapt te houden , maar ook binnendringen in aangesloten systemen . Op het moment van publicatie , wordt WPA2 beschouwd als de standaard voor draadloze beveiliging en geïmplementeerd wereldwijd op een aantal netwerken . Wi- Fi

WiFi is officieel , branded naam het voor familie van standaarden voor draadloze netwerken van de Wi - Fi Alliance . Wi- Fi kan worden geconfigureerd zonder beveiliging dan ook , dat een uiterst eenvoudige aansluiting om te communiceren met behulp van een aantal apparaten creëert . Het biedt ook toegang tot uw lokale netwerk - LAN - letterlijk iedereen die verbinding kan maken met de draadloze service , het creëren van een serieus gat in de beveiliging en het blootstellen van uw netwerk voor inbraak . Om dit gat in de beveiliging te verhelpen , veel Wi - Fi- gebruikers hun service configureren om een beveiliging standaard gebruiken . Typisch , deze standaard wordt geleverd in de vorm van Wi - Fi Protected Access .
Wi - Fi Protected Access

Beter bekend als WPA , Wi - Fi Protected Access is een draadloos beveiligingsprotocol voor vergrendelen van netwerken om ongeautoriseerde gebruikers . Voor een tijd , werd Wired Equivalent Privacy beveiliging levensvatbaar beschouwd, maar is consequent aangetoond dat verschillende makkelijk te misbruiken beveiligingsgaten voorzien . Om deze reden , WPA heeft een aantal verschillen in de manier waarop het werkt om meer dynamische beveiliging te bieden tegen geschoolde indringers .
Verschillen Van WEP

WEP
en WPA werken aan een zeer gelijkaardig principe - de computers op het verzenden en ontvangen uiteinden van de gegevens moeten hebben bijpassende encryptie /decryptie sleutels om gegevens over te dragen . WEP biedt systemen aan beide uiteinden ' identiek , permanent toetsen . Dit kan leiden tot problemen als een indringer kan deze sleutel te bepalen , en kopieer hem te verlenen zich toegang tot het netwerk . WPA maakt gebruik van een temporal key integrity protocol - TKIP - welke nieuwe beveiligingssleutels elke keer dat een verbinding wordt gemaakt met iemand barsten in het systeem te voorkomen genereert
WPA2

. de IEEE.802.11i norm is een wijziging van de reeds bestaande draadloze 802.11- standaard . Deze gewijzigde norm specificeert een reeks van beveiligingsmechanismen en protocollen in draadloze netwerken worden gebouwd om de veiligheid te verhogen . De Wi - Fi Alliance nagesynchroniseerde deze standaard WPA2 . WPA2 biedt meer robuuste beveiliging dan WPA , waarbij een sterkere encryptie cipher en verschillende methoden van de tewerkstelling van de encryptie /decryptie -toets op de doorgifte van gegevens .

Previous: Next:
  Network Security
·Versleutelde protocol 
·Hoe maak je een Zone Alarm Fir…
·Kenmerken van een Proxy Server…
·Hoe te Schakel Windows XP Fire…
·Wat Encryptie wordt gebruikt o…
·Hoe kan ik een IP Sniffer Gebr…
·Hoe te Bypass Sonic Muur 
·Waarom zou iemand willen mijn …
·Typen verificatiemethoden 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe een Patch verwijderen op een D - Lin…
·Eenvoudige instructies voor een draadloz…
·Hoe te verbinden Twee Laptops Met een dr…
·Hoe te configureren en Run VoIP en gegev…
·Hoe lang kun je gebruiken Sling Player O…
·Hoe maak je een Exchange account User's …
·Hoe maak je verbinding een website om ee…
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Wat is een statische e-mail adres ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com