Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe je PS3 te spelen zonder een tv
PS3's bieden een scala aan functies van state - of-the - art gaming naar media- opslag voor bestanden zoals muziek , foto's en films . PS3's zijn meestal aangesloten op een televisie , maar u kunt ze ook koppelen aan een computer monitor . Mediabestanden zijn ook eenvoudig te uploaden en door je monitor via uw computer hardware . Je kunt je PS3 compatibel is met de monitor of computer hardware zonder professionele hulp te maken . Wat je
computer moeten met Windows Media Player 12 en Windows 7 geïnstalleerd
HDMI- naar-DVI -kabel
DVI-naar -VGA -adapter
Toon Meer Aanwijzingen
Games
< br > 1

Koppel alle kabels van de computer monitor met uw computer toren . Echter , laat de monitor aangesloten op het stopcontact . Kopen van 2

Sluit de HDMI -naar-DVI -kabel tussen je PS3 en je computer monitor. Het bredere uiteinde van de kabel moet op de brede portal worden gemonteerd aan de achterzijde van uw computer . DVI aansluitingen hebben meestal twee schroefgaten aan weerszijden zodat de verbinding veilig kan worden aangedraaid .
3

Plaats het andere uiteinde aan op de HDMI- naar-DVI -kabel aan op de HDMI- poort aan de achterkant van uw PS3 .
4

Sluit een DVI-naar- VGA-adapter aan de achterkant van de computer als het niet ondersteunt DVI ingang . U kunt nu de kabel aansluiten op de adapter in plaats van de portal zelf . Koppel het andere uiteinde aan op de HDMI- poort aan de achterzijde van de PS3 .
5

Zet de monitor aan . Schakel de PS3 aan en wacht tot het hoofdmenu te verschijnen op het beeldscherm . U kunt nu spelen via een computer monitor in plaats van een televisie .
Media Files
6

Identificeer de Control (MAC ) -adres Media Access van je PS3 . Schakel je PS3 als normaal en selecteer " System Settings " gevolgd door " System Information " en " Network Settings . " Noteer het MAC- nummer .
7

Schakel uw televisie . Opstarten van uw computer . Klik op het pictogram " Start" en type in " Services " in de zoekbalk .
8

Stel de " Windows Media Player Sharing service " op "Automatisch " als deze niet al is ingesteld . Selecteer " lokale System " van de " Logon " lijst met opties .
9

Klik op het logo " Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm . Selecteer " Control Panel " uit de opties die verschijnen . Selecteer " Network and Sharing Center " zodra het bedieningspaneel worden weergegeven. Kies " Instellingen wijzigen Sharing Advance ' uit de daaropvolgende lijst met opties .
10

Draai de " Network Discovery " en " File & printerdeling " opties " Aan " indien niet reeds geselecteerd . Klik op de hyperlink getiteld " Opties voor mediastreaming selecteren . " Deze koppeling ligt onder de in stap 4 opties .
11

Selecteer " All Networks " van de " Show Devices " drop-down selectie bar . Je moet nu in staat zijn om een of meer apparaten genaamd zie " Onbekende apparaten . " Klik op elk onbekend apparaat en noteer het MAC-adres van een ieder .
12

Match het MAC- adres dat u in stap 1 met het desbetreffende apparaat opgeschreven . Klik op de " toegestaan ​​" icoon voor dat apparaat om je PS3 aan te sluiten op uw computer .
13

Sluit je PS3 aan op uw computer door het uitvoeren van een Ethernet-kabel tussen de portalen aan de achterkant van elk apparaat . U kunt nu toegang tot uw PS3 mediabestanden op uw computer .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat zijn Poortnummers voor een…
·Hoe een venster Bow Dress 
·Hoe een HP MediaSmart EX475 Ho…
·Wat is het belang van fysieke …
·Hoe Set Up voor Computer Gebru…
·Token Ring Network 
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe maak je een gedeelde map m…
·Wat is UTP-kabel ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een statisch IP-adres Bepaal…
·Hoe aan Ping Met een Time & Date Stamp 
·Wat zijn de overdrachtsnelheden voor een…
·Hoe maak je een Wireless LAN PC Card ins…
·Hoe maak je een SMS te ontvangen via een…
·Hoe te Device Adres wijzigen op een Netg…
·Hoe je het Administrator-wachtwoord verw…
·Hoe reverse lookup een IP-adres 
·Hoe de Server voor Time Vanaf een client…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com